Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Seçenekler Stil
Alt 26.12.2008   #1
ustan
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Ingilterede turizm şirketi

Slm arkadaşlar...
İngiltereden Türkiyeye yılda yaklaşık 2milyon turist gelmektedir.Ve ülkemize milyonlarca dolar getirmektedirler.Bizde İngilterede turizm şirketi kurmayı planlıyoruz.Uzun yıllardır İngilterde yaşayan,Ingiliz çevresi geniş olan arkadaşlarla görüşmek istiyoruz.Fakat henüz kesin karar vermedik Rusya ve Hollandayı da düşünüyoruz.
ustan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2008   #2
bado
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Alıntı:
ustan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Slm arkadaşlar...
İngiltereden Türkiyeye yılda yaklaşık 2milyon turist gelmektedir.Ve ülkemize milyonlarca dolar getirmektedirler.Bizde İngilterede turizm şirketi kurmayı planlıyoruz.Uzun yıllardır İngilterde yaşayan,Ingiliz çevresi geniş olan arkadaşlarla görüşmek istiyoruz.Fakat henüz kesin karar vermedik Rusya ve Hollandayı da düşünüyoruz.

Merhaba ben Bahar kokartlı turist rehberiyim şu an eğitim için londradayım ve sürekli seyehat ediyorum rehberden daha çok gezginimgeçen sene kuzeyde bu senede londrada yaşıyorum yardımcı olmak isterim.Kolay gelsin
bado isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.03.2009   #3
life
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Neden olmasın?

Boltondayım..Yardımcı yada bu işin bir parçası olabilirmiyim bilmiyorum ama..şartlara bağlı..görüşebiliriz..
life isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.06.2009   #4
twentysix hotel
Çaylak Üye

Alıntı:
Slm arkadaşlar...
TÜRKİYEYE TURİST YOLLAMAK İSTERSENİZ OTELİMİZ HAZIR
http://twentysixhotel.net/
twentysix hotel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2009   #5
Mehmety
Çaylak Üye

Yazılar: 9
Alıntı:
Slm arkadaşlar...

Merhaba... Daha once Turkiye de 4 yillik acentecilik yapmis biriyim... 1.5 senedir ingiltere de yasiyorum...

CV imde daha once Asya Tur y disi operasyon mudurlugu gibi tecrubelerimde bulunmakta dilerseniz cv mi emailleyebilirim...

kolay gelsin...
Mehmety isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.04.2010   #6
bodrumlook
Çaylak Üye

Bodrum

Sürgüne Bodrum’a gönderilen Halikarnas Balıkçısı olarak bildiğimiz Cevat Şakir Kabaağaçlı böyle anlatmıştı Bodrum’un büyüsünü. Türkiye üç tarafı denizlerle çevrili, tarihi kökeniyle, gelişmişliği, kültürel yapısı ile tatil için en zengin ülkelerden biridir. Ama gel görelim Bodrum dünyada farklı bir yere sahiptir. Burada yaşananlar hiçbir zaman kelimelerle tarif edilemedi. Buraya gelip gördükten sonra insanın içinde aşka dair kıvılcımlar yeniden alevleniyor. Bu coğrafyada her taşın bir tarihi, her yolun bir anısı, her havanın bir başka güzelliği vardır. Bodrum, dünyanın en temiz koylarına sahiptir. İkliminin yumuşaklığı ile dört mevsim en güzel haliyle yaşanır.

Merkez de bulunan ve tüm görkemi ile sizleri ilk selamlayan Bodrum Kalesi amfora parkı, cam salonu, cam batığı salonu (dünya da tek), zindanı, sikke ve mücevherat salonu, Kayra prensesi( Kraliçe Ada), içinde bulunan İngiliz, İtalyan kuleleriyle ve daha yazarak sıralayamayacağımız tarih şölenini yaşayabilirsiniz.
http://www.bodrumlook.com
bodrumlook isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil