Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

İNGİLTEREDE TIP EĞİTİMİ

Seçenekler Stil
Alt 29.12.2006   #1
ist-dr-sharma
Çaylak Üye

Yazılar: 1
İNGİLTEREDE TIP EĞİTİMİ

merhaba arkadaşlar
ben 4. sınıf tıp öğrencisiyim.martta okulu dondurup bournemoutha, 5 aylığına general eng. ve medical eng. almaya gidiyorum.orda kalıp 5 ve 6.sınıfları da orda tamamlamak istiyorum.olmazsa türkiyede okulu bitirip tıp uzmanlığını orada yapmak istiyorum.ingilterenin tıp eğitimi ile ilgili pek bilgm yok.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
teşekkürler
ist-dr-sharma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2007   #2
captain88
Çaylak Üye

Yazılar: 2
İngiltere'de tıb eğitimi

Aslında size yardımcı olmaya isterdim ama bu konuda hiç şansınız yok denecek kadar az, bunun nedeni İngiltere'de NHS İngiliz üniversitelerinde yabancıların tıb, diş hekimliğ, veterinerlik okumalarının önünü kesmek için tüm üniversitelere sınırlama getirdiler, dolayısıyla overseas dediğimiz öğrencilerin bu konuda bu fakultelere girme şansı gerçekten çok ama çok zayıf. Hemen hemen her fafulte 3-5 overseas öğrenci alabilmekte ve bunun içinde binlerce öğrenci müracaat etmekte.
Lisan eğitimi konusuna gelince bu konuda eğitim alabileceğiniz kurumlar var. Bu konular hakkında daha deytaylı ve doğru bilgi almak için e-mail atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
captain88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2008   #3
anyuce
Çaylak Üye

Yazılar: 1
tıp eğitimi

Arkadaşlar merhaba... Ben doktorum ve ingiltere'nin Göğüs Hastalıkları konusunda gelişmiş olduğunu duydum da... Hastaneler ve Türkiye'den gidenlerin çalışma koşullarını öğrenmek istiyorum... Yardımcı olabilen var mı aceba?...
anyuce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil