Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Ingilterede Sunnet olayi (kisaca ucunden acciik)

Seçenekler Stil
Alt 02.06.2009   #1
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Cool Ingilterede Sunnet olayi (kisaca ucunden acciik)

Selam arkadaslar
Onumuzdeki aylarda 3.5 yasinda oglumu sunnet yaptirmak istiyorum ve bu konuda birkac hastane ile gorustum ama tatmin olmus degilim.
Sunnet yaptirmak icin Turk doktoru ve iyi bir hastane aramaktayim. Bu konuda tecrubesi olan veya bilen arkadaslardan cevap beklemekteyim. Aslinda Rochester'a yakin olursa cok sevinirim.
Kolay gelsin

ariyorum ama bulamiyorum Doktorun Turk olmasi tercih sebebi hindistanli ve yahudi doktor cok var. ama hanim olmaz diye tutturdu.....
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.06.2009   #2
azizkaradag
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Sunnet

Merhaba bır arkadasım arkadası burda oglunun pıpısını kestırmıs duydugum kadarıyla pıpıyı yamuk kesmısler ayrıca cocugun seyı cok kotu olmus ondan sonra bunlar cocugunun pıpısını duzeltmek ıcın turkıyeye gıtmısler ordada doktor fazla kesmıs cocuk baya bır operasyon gefcırmıs sonra ,mıkrop kapmıs ondan sonra bunlar ozel bır operaasyonla pıpıyı amelıyata almıslar ozel bır hastanede (bunlar londrada yasaıyorlar normalde bu ısler yuzunden turkıyeye gıtmısler) fazla kestıklerı ıcın normalde derıden fazla alınmıs cocugun baska bı yerınden derı almıslar falan oraya dıkmısler cocuk ayrıca sısınıde yapamıyorlmus karnına bı sey sokmuslar sısınıde oyle yapıyormus cocuk yemek yemez olmus 5 kılo veya 10 kılo verdıgını duydum aıle perısan olmus harcadıkları paraya acımıyorlar yaklasık (35 mılyar) ama cocugun saglıgı su an ıyı doktor pıpının durumu ıcın ben bı sey dıyeyem ancak erkenlıge gırıp test yapmak lazım demıs menının geldıgı zaman ılıskıye sokar bı bakarız demısler
fennı sunnetcılere turkıyede yaptırın ben anladım sımdı bu ıngılterede neden bu kadar ıbne oldugunu kesın dogum hataları flan fılen
allah kımsenın basına vermesın !!! Acı bır hıkaye
azizkaradag isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2009   #3
mali
Kıdemli Üye

Yazılar: 109
bir tiyo:

tip sektorunden geldigim icin soyluyorum.
turkiyede eger herhangi bir doktor taniyorsaniz yada devamli gidip geldiginiz bir doktor varsa .onun referansiyla kolayca iyi bir doktor bulabilirsiniz.
mali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.06.2009   #4
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
bende turkiyede yapilmasini tavsiye ederim ama burda olcaksa tahminen londrada olur orda turklerin coklugundan
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.06.2009   #5
girljedi
Üye

Yazılar: 41
K.Londra da türklerin yaşadığı ir semt varmış.Onlar yardımcı olabilirler sanırım ama şahsen ben olsam ben de sünnet olayını Türkiye de yaptırırdımm. Avrupalı doktorlar bu konuda uzman değiller dahası oradaki Türk doktorların uzmanlığından da şüpheliyim. Sen türkiye ye gel yaptır abi,hem ülkeni ziyaret etmiş olursun
girljedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.10.2009   #6
kara kartal
Çaylak Üye

Yazılar: 27
tanidigim yahudi bir doktor var. cok kral sunnetci. lazimsa hala bilgilerini gondereyim. titiz heriftir. 2 yegenimi sunnet etti,
kara kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.10.2009   #7
kara kartal
Çaylak Üye

Yazılar: 27
haa tanidigim iyi turk doktorlarda var. tercih senin ama yahudi nin nami buyuk. ve yegenlerimi yapti sikayetimiz yok.
kara kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.10.2009   #8
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Bu sene yaz tatilinde Turkiyede biz o isi hallettik, Alli sanli canavar gibi Dugun hazirladik Dedemiz ve Ninemizde acaip sevindi. Kurtardik Allahin rizasiyla. Darisi tum arkadaslarin basina.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil