İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

ingilterede şu an aupair olanlar

Seçenekler Stil
Alt 27.03.2007   #1
metanoya06
Çaylak Üye

Yazılar: 5
ingilterede şu an aupair olanlar

meraba arkadaşlar ingilterede şuan aupairlik yapanlar varsa, bende yakın zamanda aupair olarak gelcem, beni neler beklediğini yazarmısınız. bide şuan kaldığınız aileden memnunsanız ve onlarında yakınlarında aupair isteyenler varsa bana yardımcı olurmusunuz.
metanoya06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2007   #2
addicted
Çaylak Üye

Yazılar: 4
slms

ben burada 4 aydir au pairlik yapiorum yaninda kaldigim aile de cok ii ama sen eger burada au pairlik yapmak istiyosan mutlaka cocuklari biraz da olsa buyuk olnalari tercih et
yoksa dil okuluna giotmek senin icin hayal olur bilgin olsun
addicted isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2007   #3
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
dil kursu

Merhaba,

ben de au-pair olarak Ingiltere'ye gelmeyi düsünüyorum. Dil kursuna gidememe gibi bir olasilik mi var ?? bastan aile ile anlasilsa bile.
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2007   #4
goborto
Üye

Yazılar: 86
au pair olarak buraya gelenlerin amaci zaten dil ogrenmek elbette dil okuluna gidiceksin bende 4 aydir au pair lik yapiyorm baktigim cocuklar kucuk okula gidiyorum ...
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2007   #5
gail
Kıdemli Üye

Benden önce mesaj yazan kisi "eger cocuklari kücükse dil okuluna gitmek senin icin hayal olur" demis baska birine. o yüzden ben de böyle bir soru sordum.

Ben sadece pratik yapmak icin degil gercekten varolan orta düzey ingilizcemi cok iyi bir düzeye getirmeyi hedefliyorum. O yüzden iyi bir dil kursuna gitmek benim icin cok önemli.
Alt 12.06.2007   #6
goborto
Üye

genelleme yapmak yanlis olur benim hemen hemen butun arkdslrm au pair ve hepsi dil okuluna gidiyor kucuk cocuk bakanda var benim gibi aileler zati au pairin buraya ne icin geldignn farkinda
Alt 12.06.2007   #7
gail
Kıdemli Üye

goborto, cevabin icin tesekkür ederim.

ben su anda sehir konusunda kararsizim. cünkü londra ve liverpool haricinde diger sehirler hakkinda cok fazla bilgim yok. ama cok pahali ve cok kalabalik oldugu icin londra'ya gitmek istemiyorum.

au-pair olarak gidip de yasadigi sehirden hangi acilardan memnun olduklarini yazabilirlerse cok sevinirim.
Alt 13.06.2007   #8
t-rex
Çaylak Üye

Yazılar: 2
arkdaşlar merhaba. bende aupair olarak gelicem ingiltereye ama şöyle bişeyler duydum. orda aupairlik yaparken aile yanından ayrılıp kendi yaşamına veya akrabaların yanına geçmek mümkünmü ? ayrıca ilerde bize bittiğinde yasal olarak oturum ve çalışma izni almak mümkünmü? lütfen cevaplayın cok lazım bu bilgiler.
t-rex isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.06.2007   #9
goborto
Üye

kendi hayatini paran varsa surdurursn para kazanman yasal olarak calisma hakkin yok burda kalmak artik baya zorlasmis hele oturum almak hic hic kolay degill
Alt 13.06.2007   #10
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
t-rex dediklerini yapman bayaa bi zor canım. sen simdi aile yanından ayrılıp baska bir is bulmaya kalktıgın zaman anca kacak iste calısacaksın. niye cunku ingiltere hukumeti seni bir is dogrultusunda ingiltereye almıs. senin zaten bir isin var ve yerinde var. haa aileni degistirebilrsin. bir yol bir kursa yazılırsın o kurs icin vize alırsın fakat bu sefer isler degisir iste nedir maddi durum falan filan bu belgeleri gostermen lazım. evet senin dediklerini yapan var sansı yaver gitmis memurun ii tarafına denk gelmis vs.
hep soyluyorum ingiltere de kurallara uyarsan hayatın yurur vizen bitsin uzatmak icin bir yol bulursun ama obur turlu zor yanii. Bence sen evlen
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil