İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

İngilterede Pre Master&Master&Staj&Tekrar Türkiye

Seçenekler Stil
Alt 27.05.2008   #1
pagli
Çaylak Üye

Yazılar: 2
İngilterede Pre Master&Master&Staj&Tekrar Türkiye

Merhabalar arkadaşlar.malumunuz türkiye şartlarında emek talebi ve emek arzı arasında büyük farklılıklar var..işin gerektirdiği nitelikleri malesef bizim üniversitelerinin birçoğu vermemmekte veya verememekte.neyse bu konuları pas geçelim hepimizin malumu zaten..
Önceliklee olarak arkadaşlar 2007de mezun oldum ortalamam 2.87.bölümiyaset bilimmi ve kamu yönetimi.
dewlet kurumlarına girmek çok zor türkiyede biliyorsunuz torpil&sınava hazırlanmak filan:S özel sektörde de bizim bölüme uygun iş malesef yok.benim düşüncem ingiltereye gelip pre-master sürecinden sonra pazarlama-lojistik-otel yönetimi gibi farklı seçeneker arasından birinde master eğitimi alıp daha sonra bir yıl gibi bir süre staj yaptıktan sonra ülkeye dönüş yapmak..yaş 24 dönüşde 27-28 olucak ama çok donanımlı olarak bir dönüş olacağı kanaatindeyim..döndükten sonra da muhtemelen iyi bi ücret&sosyal imkanla iş bulabilirim sanırım büyük şirketlerde ne dersiniz?ilk etapta olmasa bile yükselme imkanım fazla olacak!!!sizce benim kafamdaki ideali reelle örtüştürebilir miyim.yani geldiğimde bu düşüncelerimi gerçekleştirebilir miyim acaba??elimden restoran-cafe-barda garsonluk gibi işler gelir.sizce çalışmam sonucu master masraflarımı ve günlük yaşam masraflarımı amorti edebilir miyim.zira ekonomik olarak pek bi refah içinde değil ailem.ben pre-master parasını ve 1000 pound gibi bi parayla gelebilirim ancak..ufff deneyimli arkadaşların faydalı bilgilerini bekliyorum.şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.bir de kültürel şok problemi gibi bi sorun olucak bunu nasıl aşabiliriz.
pagli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2008   #2
pagli
Çaylak Üye

Yazılar: 2
kimse yok mu ya cevap werecek?:S
pagli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil