merhaba arkadaslar ben ingilteredeyim dil kursuna gidiyorum ogrenci vizem var ama ogrenci vizemde no work yaziyor ben bu vizeyle calisabilirmiyim .yardimci olursaniz cok sevinirimm
kafama bir soru takıldı, altı aylıktan daha fazla sureli ogrenci vizesi alan kişileirn kesinlikle calısma izni varmıdır? bu konuda yanıtlarınızı bekliyorum.
tskler
kafama bir soru takıldı, altı aylıktan daha fazla sureli ogrenci vizesi alan kişileirn kesinlikle calısma izni varmıdır? bu konuda yanıtlarınızı bekliyorum.
tskler
merhaba,
6 aydan uzun süre kayıt yaptıranların vizelerinde çok büyük bir oranda çalışabileceğinize dair yazı vardır.
birçok arkadaşım 6 aydan uzun kayıt yaptırdılar ve hepsinin de vizesinde çalışabileceklerine dair yazı vardı.
kanuni olarak ingiliz yasalarina gore eger vizeniz 6 aydan fazla ise bakin alti ay demiyorum fazla ise calisma izniniz vardir. eger vizenizde belirtilmemisse hakkiniz vardir. home office ile yazisarak calisma izninizi alabilirsiniz.
Merhabalar, 6 aydan fazla bir sure icin ogrenci vizesi aldgimda , maksimum kac saat calisma hakkini elde ediyorum. cevabiniz icin simdiden tesekkurler.
Gulo
Alıntı:
lt7368´isimli üyeden Alıntı
kanuni olarak ingiliz yasalarina gore eger vizeniz 6 aydan fazla ise bakin alti ay demiyorum fazla ise calisma izniniz vardir. eger vizenizde belirtilmemisse hakkiniz vardir. home office ile yazisarak calisma izninizi alabilirsiniz.