İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

İngiltere'de master hakkında bir kaç soru

Seçenekler Stil
Alt 01.06.2010   #1
Ared
Çaylak Üye

Yazılar: 21
İngiltere'de master hakkında bir kaç soru

Arkadaşlar herkeze selamlar. Bu siteyi yeni keşfettim ve gerçekten çok yararlı oldu benim için son bir kaç gündür.

Yanlız İngiltere'de master yapmak konusunda bir kaç sorum olacak.

1- Yaşım master yapmak için biraz genç. 21 yaşındayım. Genellikle sınıfların yaş ortalamaları nasıl oluyor ve uyum konusunda sizce bir sıkıntı çekermiyim?

2- Belkide yaşım gereği olacak ama bir yanım eğitim derken bir yanımda eğlence eğlence diyor! Hem master yapıp hemde şu meşhur ingiliz gecelerini tatma imkanım olacakmı (barlar, clublar vs.) Yoksa gerçekten çokmu yoğum geçecek günlerim?

3- Eğitim konusunu bu güne kadar çok araştırdım ve kafamdaki soru işaretlerinin çoğunu silmeyi başardım. Ancak şöyle bir sorum olacak; Master'dan mezun olmak anlatıldığı kadar zormu?

Yardımcı olabilen herkeze şimdiden sonsuz teşekkürler!

Konu Ared tarafından (08.06.2010 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.
Ared isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2010   #2
Mr.Karsiyaka
Üye

Yazılar: 89
selamlar..

örnek olsun diye söylüyorum bölüm bölüm değişmekle birlikte 14 gün içinde 4 tane ödev teslimim ve 1 proje sunumum var 4 tane ödevin kelime olarak toplamı bir mezuniyet tezi yapıyor, ingiltere de 2 puan ile sınıfta bırakılar acımak yok.. mezuniyet zor değil ama çook çalışman lazım sistem Türkiyedekinden çok farklı bunu bilerek geldikten sonra çok çok iyi derecelerle mezun olabilirsin zor değil ama çok emek istiyor. bu arada da bol bol gezersin en azından barlara gidersin gözün korkmasın o kadar da abartı değil

Alıntı:
Ared´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar herkeze selamlar. Bu siteyi yeni keşfettim ve gerçekten çok yararlı oldu benim için son bir kaç gündür.

Yanlız İngiltere'de master yapmak konusunda bir kaç sorum olacak.

1- Yaşım master yapmak için biraz genç. 21 yaşındayım. Genellikle sınıfların yaş ortalamaları nasıl oluyor ve uyum konusunda sizce bir sıkıntı çekermiyim?

2- Belkide yaşım gereği olacak ama bir yanım eğitim derken bir yanımda eğlence eğlence diyor! Hem master yapıp hemde şu meşhur ingiliz gecelerini tatma imkanım olacakmı (barlar, clublar vs.) Yoksa gerçekten çokmu yoğum geçecek günlerim?

3- Eğitim konusunu bu güne kadar çok araştırdım ve kafamdaki soru işaretlerinin çoğunu silmeyi başardım. Ancak şöyle bir sorum olacak; Master'dan mezun olmak anlatıldığı kadar zormu?

Yardımcı olabilen herkeze şimdiden sonsuz teşekkürler!
Mr.Karsiyaka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2010   #3
Ared
Çaylak Üye

Yazılar: 21
anladımm.

peki sistemi biraz daha açarak yazarmısn sana zahmet? gözüm korktu şimdi
Ared isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil