arkadaslar ben londrada arsenalın chelsea macına gıtmek ıstıyorum ama mac bıletlerı nasıl alınır nasıl temın edılır. orda da bıletıx benzerı bı fırma var mı bılet alabılcegımız yardımcı olursanız sevınırım
ya arama motorlarında bısey bulamadım arsenal-fb macına gıtmek ıstıyorum ama arsenalın sıtesınden bılet alsak daha mı ıyı olur acaba bıde yaklasık bılet fıyatları ne kadar bı bılgın var mı
evet arsenal fb macina arsenal kulubunu ararsan satralar bilet veya fb yi arasan trden gondriirler fiyatlar ben besikts liverpool macina 45 pound verdim pahali
geçen gün arkadaşın biri daha yazmıştı maça gitmek istiyorum diye. bende baktım siteden. arsenal - fenerbahçe maçının biletleri daha satışa çıkmamış. arsenalin resmi sitesinde satışı yapılıyor ordan alabilirsiniz.
valla vızeyı bı alım o maca gıdıcem fıyatı ne olursa ya ama arsenalın sıtesınde bılet fıyat lstesınde kale arkası alt trıbun 48 pound yazıyo umarım boledır gercekten
burdaki sistem farklı..öncelik kombinelerde.
1) kombine sahipleri 1 tane bilet alabilirler...eğer bilet kalırsa
2) bu kombine sahipleri 2 şer bilet daha alabiliyorlar.... eğer bilet kalırsa
3) general sale a geçio... bunuda stad gişelerinden alabilirsinn.maç tarihinden 2 hafta öncesi oluo sanırım..
kombine sahiplerinin bile maç bileti alamadığı özel karşılaşmalar var..dereceli bi kombine sistemi