ARKADASLAR LSI OKADAR KOTU BI YERKI SAKIN HATA YAPIP BUNA YAZILMAYIN ACENTAM HERSEYI FARKLI ANLATTI BURASI FARKLI 4 TURK 2 KOLIMBIYALI VAR OKUL ZATEN TURK OGRENCILERLE TASIYO PARANIZA YASIK ETMEYIN HEM PAHALI HEM KOTU.HABERINIZ OLSUN.HERKES BIN PISMAN BURDA SIZDE HATAYA DUSMEYIN
Nacarciim sana katiliyor ve kaniin son damlasina kadar destekliyorum. ben biraz da teknik ve sabit bilgi vereyim hvada kalmis.
arkadslar LSI dil okulu'nda toplam 75-80 civarinda ogrenci var. bunun yaklasik 24-26 si turk. bir sinifta 7 turk olduguna bile ralaniyor ki bu da sinifik yaklasik olarak yarisi demek. (01.03.2008. tarihinde ki pre-intermediate level i. oda no:2. inanmayan acip sorsun. acenlatar kanimca ozel iskontolar aliyolar LSI dan. Ve cok seviyolar buraya ogrenci gondermeyi. masalarinda oturuken o guler yuzlerine sakin aldanmayin. parasini aldimi hepsinin isi biter. haaaa bu arada okulun 1/3 u de koreli. ingilizce konustuklarinan hic bise anlamiyosunuz ve kendi aralarinda da boyuna kore dili ile konusuyolar. Bir de bi bardak sicak suyu 80 ykr ye (30 pence) satiyolar. yaani illada buraya gitcem diyosaniz fazla hayal kurmayin cunku toparlanmak zor oluyo. language schools international yani LSI i acentlar bir de demisler ki. Victorya zamanindan kalma ozel bahceli bi bina. zaten brignton bahcesiz bi bina bulmak kolay is diil. bahce deyince ne anladiniz bilmiyom da terah gibi bi yer. icerde siniflarin disinda otormak icin bi yer dahi yok. alnicaniz kumes gibi bi okul. Ulan acentaci nasi olsa donecem Turkiye'ye ben senin o badem biyiklarini tek tek yolmaz miyim.