arkadaşlar ocak ayında 6 aylığına ingiltereye gideceğim.kalacağım ailede PC varmıdır ya da varsa da kullanmamıza izin verirler mi bilmiyorum ama gerekirse ben oradan lap-top almayı düşünüyorum acaba lap-top fiyatları hakkında bilgisi olan varmı? TR ye göre ucuzmudur yoksa pahalımıdır?
ayrıca ingilterede internet bağlantısı olayları nasıl oluyor? şayet kalacağım evde internet bağlantısı yoksa nasıl bağlatabilirim, ne tür işlemler yapmam gerekir , internet hızı ve ücretlendirmeleri hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer...
emre kardeş bende aynı snein gibi aralık sonunda 6 aylığına ingiltereye gidiorum ve aile yanında kalcam ben lap-topumu burdan alıcam haftaya oranın daha pahalı olacağını tahmin ediorum
emre kardeş gidieceğin evde pc internet vardır sana izin vermeme bi lüksleri yok söliim şöle bi kısıtlama olur sana saat verirler derler bu saatler arasında online olabilirsin...evde pc olmadıını varsayalım burda pc fiyatları 400-600 arasında deişior yani aslında bakarsan türkiyeyle arasında bi fark yok ama burdan almanı tavsiye edicem .. ama burdaki ailelerin %90 ında pc ve internet wardır rahat olabiirisin ama kendine ait bi pc in olsun
bu arada eserulusoy seni bekliorum kıbrıs vize kardeşim
merhaba arkadaşlar, ocağın başında gidiyorum ingiltere brightona, sprachcaffe okuluna ait bir dairede kalacağım ve kesinlikle internet bağlantısı yok, oralarda net cafeler varmı, ve telefon görüşmeleri pahalımı, bilgisi olupta veren olursa minnet duyarım, sevgiler...
evt meryem oralarda net cafeler mevcut ... tel görüşmeleride yapabiliosunuz fakat tel görüşmeleri biraz pahalı olup net cafeler saati 1 p civarında ...tel görüşmeleri için kendinize o2 denen bi hat war onu alırsanız daha ekonomik olabilir bu hatın içine kontür yükler gbi para yüklüorsunuz yani daha ekonomik ... ben sunu anlamadım okulun dairelerinde nasıl internet bağlantısı olmaz burdaki okulların nerdeyse hepsinde war ..
lap-top fiyatları hemen hemen aynıdır. hatta tr de daha da ucuzdur.
ucuz olan mesela spor ayakkabısıdır ingiltere de.
vodofone alın kredili tel kartı olarak türkiye ile rahat konuşun.
aldığınız herşeyin fişini alın yanınızda saklayın
Öncelikle merhaba ,
Haziran da 6 haftalığına ingiltereye gitmeyi düşünüyorum. Kafama takılan bir soru var ,Laptop fiyatları ingilterede daha pahalı diye söyleyenlerin sayısı fazla gibi ama teknoloji olarak ingilterede daha ileri bir teknolojiye sahip laptop alma imkanım daha fazla değil mi.
Yani orada ürünler türkiyeden daha önce piyasaya girmiyor mu,yada aynı fiyata daha üst bir model laptop alma imkanım var mı ?
Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ben mesala Toshiba A-200 1Bp ürününü burada 1599 $ +kdv ye alacam.
evet arkadaslar kesinlikle katılıyorum. sasırmaya da sonuna kadar katılıyorum.ne aciip memleket yaww. abicim ingilizceyi ogrencen bi de sertifika patlatıcaksın sonra ver elini isvicre, isvec, norvec kızlar ii yasam ii ne bileyim ısınamıyom bu memlekete. ne onunla oluyo ne onsuz oluyo cok ironik bi durum yanııııı