Romanya ( Avrupa birliğine girdiğini belirteyim ve İngiltere'de çalışma izni almam gerekiyor mu?) ve Türkiye vatandaşlığım var. İngiltere'de para biriktirmek için kısa süreliğine çalışmak istiyorum. Kendimi kasıp iki işte birden çalışırsam aylık ortalama elime ne kadar para geçer? Romanya vatandaşı olduğum için vize uygulaması var mı? Ayrıca ne gibi işlerde çalışabilirim. Kalacak yer sorunum olur mu? (Tanıdığım kimse yok ) Ortalama bütün giderlerim ne olur? Gibi bir çok soru var aklımda bunlara genel bir cevap verirseniz çok makbule geçer.
ingiltere de para biriktirmek için, çalışma iznin olmadan çalışman bence baya zor olabilir. Biriktirdiğin bir yana kendine yetecek parayı ancak kazanırsın yani öyle para biriktirip dönmen bence kolay olmaz. ama yine de insanlara danış belki deneyimi olan birisi vardır
benim nişanlım ingiltereye çalışmak için gitti ilk başta orda okula gidecek sora geçici oturum alınca çalışmaya başlayacak bi akrabası var onun yanında çalışıp para biriktirecek sora sürekli oturum alınca beni yanına alacak sürekli oturumu alması uzun sürer mi?ve sürekli oturumu almadan türkiyeye bi kaç günlüğüne gelemez mi?ayrıca vizesi var.Cevaplarsanız sewinirim