İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

İngiltere'de Kısa Süreli Çalışma

Seçenekler Stil
Alt 19.11.2007   #1
umut_bitmez
Çaylak Üye

Yazılar: 1
İngiltere'de Kısa Süreli Çalışma

Romanya ( Avrupa birliğine girdiğini belirteyim ve İngiltere'de çalışma izni almam gerekiyor mu?) ve Türkiye vatandaşlığım var. İngiltere'de para biriktirmek için kısa süreliğine çalışmak istiyorum. Kendimi kasıp iki işte birden çalışırsam aylık ortalama elime ne kadar para geçer? Romanya vatandaşı olduğum için vize uygulaması var mı? Ayrıca ne gibi işlerde çalışabilirim. Kalacak yer sorunum olur mu? (Tanıdığım kimse yok ) Ortalama bütün giderlerim ne olur? Gibi bir çok soru var aklımda bunlara genel bir cevap verirseniz çok makbule geçer.
umut_bitmez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2007   #2
gurbuz
Çaylak Üye

Yazılar: 15
ingiltere de para biriktirmek için, çalışma iznin olmadan çalışman bence baya zor olabilir. Biriktirdiğin bir yana kendine yetecek parayı ancak kazanırsın yani öyle para biriktirip dönmen bence kolay olmaz. ama yine de insanlara danış belki deneyimi olan birisi vardır
gurbuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.11.2007   #3
gagari
Üye

Yazılar: 81
Arkadaşım romanya passportu ile gelebilirsin. Domuz ciftliklerinde falan calışırsan gel. Romanyadan gelenlerin büyük bolumu bole islerde calisiyor. Zaten tanidigin yoksa bole isleri bulmanda mumkun deyil. Referas isterler. Para biriktirme isine gelirsek onu aklindan cikar. Yillarini buraya vermeden para falan biriktiremessin. Kisa sure icin gelmeye deymez burasi.
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2007   #4
ertan_dila
Çaylak Üye

Yazılar: 2
benim nişanlım ingiltereye çalışmak için gitti ilk başta orda okula gidecek sora geçici oturum alınca çalışmaya başlayacak bi akrabası var onun yanında çalışıp para biriktirecek sora sürekli oturum alınca beni yanına alacak sürekli oturumu alması uzun sürer mi?ve sürekli oturumu almadan türkiyeye bi kaç günlüğüne gelemez mi?ayrıca vizesi var.Cevaplarsanız sewinirim
ertan_dila isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2007   #5
gurbuz
Çaylak Üye

Yazılar: 15
sureklı oturum ıcın 5 yıl sanırsam çalışmak lazım
gurbuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil