arkadaşlar ingilterede şaunda hangi işte çalışmaktasınız zorlukları nelerdir ve sabrın solu selametmıdir
merhaba , onceden bahsettigim gibi sebze fabrikasinda calisiyorum , memnunum , fakat sabrin sonu selametmidir sorusuna kesinlikle HAYIR diyorum , cunku yatan aslan ac , gezen tilki hep tok oluyor bu tecrubeyi burda cok iyi edindim , tamam sabirli olmak iyidir ama bunun arkasina siginmak iyi degil , ben 7 ay hep is aradim tamam sabirli da oldum ama bunun yaninda hep arastirdim , gidip kapisini calmadigim job agency kalmadi , herbirine kayit yaptirdim , gunde 2 kere hergun aradim , yani hep gezen tilki oldum , cunku yatan aslan olup sabir cekmek artik ingilterede gercekten ise yaramiyor bunu anladim , sabir iyidir ama fazlasi tembellige neden olur , ya dedim kendime sabir sabir sabir nereye kadar , bak ariyosun is yok yok yok , nereye gitsek cevap ayniydi , simdi anladim ki aslinda ihtiyacimiz olan oz guven , arastirma ve asla vazgecmemek ...
merhaba , onceden bahsettigim gibi sebze fabrikasinda calisiyorum , memnunum , fakat sabrin sonu selametmidir sorusuna kesinlikle HAYIR diyorum , cunku yatan aslan ac , gezen tilki hep tok oluyor bu tecrubeyi burda cok iyi edindim , tamam sabirli olmak iyidir ama bunun arkasina siginmak iyi degil , ben 7 ay hep is aradim tamam sabirli da oldum ama bunun yaninda hep arastirdim , gidip kapisini calmadigim job agency kalmadi , herbirine kayit yaptirdim , gunde 2 kere hergun aradim , yani hep gezen tilki oldum , cunku yatan aslan olup sabir cekmek artik ingilterede gercekten ise yaramiyor bunu anladim , sabir iyidir ama fazlasi tembellige neden olur , ya dedim kendime sabir sabir sabir nereye kadar , bak ariyosun is yok yok yok , nereye gitsek cevap ayniydi , simdi anladim ki aslinda ihtiyacimiz olan oz guven , arastirma ve asla vazgecmemek ...
7 ay gercekten çok uzun bir zaman, tebrikler... bu birazda ingilizcenizle alakalımıydı diye sormak istiyorum ? ingilizceniz yeterli olmadığı içinmi zaman bu kadar uzun oldu?
7 ay gercekten çok uzun bir zaman, tebrikler... bu birazda ingilizcenizle alakalımıydı diye sormak istiyorum ? ingilizceniz yeterli olmadığı içinmi zaman bu kadar uzun oldu?
evet uzun zaman oldu , ama bu dilden degildi cunku ingilizcemin advanced seviyesi oldugunu dusunuyorum , sorun zannedersem is aradigim zamanlar heryer dolu ve isler SIKIYDI ama suan biraz daha isyerlerinde hareketlenme oldugu icin ancak bu zaman bulabildim bide bu dil konusu gercekten Komik , is bulamiyorum cunku dil bilgim iyi degil lafi bana o kadar rusu , moldavyaliyi, cek li leri YES ve NO dan baska bisey bilmeyen insanlari CATIR CATIR calisirken gordukten sonra artik dil yuzunden is bulamiyorum diyenlere ben inanmiyorum , bence sende inanma bulan oyle bi buluyoki hemde dile ihtiyaclari bile olmuyo biz bu dil olayini bence haddinden fazla buyutuyoruz , tamam onemli ama hersey degil bence , benim esim ingiliz , esimin ailesiyle hergun gorusuyorum , bence bu dil olayi gercekten bizim buyuttugumuz kadar degilmis bunu anladim
Hayırlısı Olsun Ama Genelde Turklerin Calistiklari Isler Kebabcilik
Ornegin-/ Adam Oto tamircisi yapiyormus ingiltereye gitmiş kebabcida calismaya baslamis
Hayırlısı Olsun Ama Genelde Turklerin Calistiklari Isler Kebabcilik
Ornegin-/ Adam Oto tamircisi yapiyormus ingiltereye gitmiş kebabcida calismaya baslamis
Bilgekaan geri donus mu yaptin hayirdir nerelerdeydin
Senin nick engellenmis yaziyordu?