Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Havadan - Sudan »

İngilterede kimler ne iş yapıyor?

Seçenekler Stil
Alt 23.04.2010   #1
Lweo
Kıdemli Üye

Yazılar: 129
İngilterede kimler ne iş yapıyor?

arkadaşlar ingilterede şaunda hangi işte çalışmaktasınız zorlukları nelerdir ve sabrın solu selametmıdir
Lweo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2010   #2
Cem Doğan √
Üye

Yazılar: 94
Alıntı:
Lweo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ingilterede şaunda hangi işte çalışmaktasınız zorlukları nelerdir ve sabrın solu selametmıdir
merhaba , onceden bahsettigim gibi sebze fabrikasinda calisiyorum , memnunum , fakat sabrin sonu selametmidir sorusuna kesinlikle HAYIR diyorum , cunku yatan aslan ac , gezen tilki hep tok oluyor bu tecrubeyi burda cok iyi edindim , tamam sabirli olmak iyidir ama bunun arkasina siginmak iyi degil , ben 7 ay hep is aradim tamam sabirli da oldum ama bunun yaninda hep arastirdim , gidip kapisini calmadigim job agency kalmadi , herbirine kayit yaptirdim , gunde 2 kere hergun aradim , yani hep gezen tilki oldum , cunku yatan aslan olup sabir cekmek artik ingilterede gercekten ise yaramiyor bunu anladim , sabir iyidir ama fazlasi tembellige neden olur , ya dedim kendime sabir sabir sabir nereye kadar , bak ariyosun is yok yok yok , nereye gitsek cevap ayniydi , simdi anladim ki aslinda ihtiyacimiz olan oz guven , arastirma ve asla vazgecmemek ...
Cem Doğan √ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2010   #3
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Alıntı:
Lweo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Work permitli olarak calisan biriyim Geoteknik uzerine Amerika-Hollanda ortakli firmanin Ingiltere ofisine bagliyim. Asil meslegim jeofizik ama 16 yildir geoteknik yapiyorum.

benden bu kadar Lweo sen konuyu acmisin ama kendini yazmamissin.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.04.2010   #4
Palmyra
Kıdemli Üye

Yazılar: 207
Alıntı:
Cem Doğan √´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba , onceden bahsettigim gibi sebze fabrikasinda calisiyorum , memnunum , fakat sabrin sonu selametmidir sorusuna kesinlikle HAYIR diyorum , cunku yatan aslan ac , gezen tilki hep tok oluyor bu tecrubeyi burda cok iyi edindim , tamam sabirli olmak iyidir ama bunun arkasina siginmak iyi degil , ben 7 ay hep is aradim tamam sabirli da oldum ama bunun yaninda hep arastirdim , gidip kapisini calmadigim job agency kalmadi , herbirine kayit yaptirdim , gunde 2 kere hergun aradim , yani hep gezen tilki oldum , cunku yatan aslan olup sabir cekmek artik ingilterede gercekten ise yaramiyor bunu anladim , sabir iyidir ama fazlasi tembellige neden olur , ya dedim kendime sabir sabir sabir nereye kadar , bak ariyosun is yok yok yok , nereye gitsek cevap ayniydi , simdi anladim ki aslinda ihtiyacimiz olan oz guven , arastirma ve asla vazgecmemek ...

7 ay gercekten çok uzun bir zaman, tebrikler... bu birazda ingilizcenizle alakalımıydı diye sormak istiyorum ? ingilizceniz yeterli olmadığı içinmi zaman bu kadar uzun oldu?
Palmyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2010   #5
Cem Doğan √
Üye

Yazılar: 94
Alıntı:
Palmyra´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
7 ay gercekten çok uzun bir zaman, tebrikler... bu birazda ingilizcenizle alakalımıydı diye sormak istiyorum ? ingilizceniz yeterli olmadığı içinmi zaman bu kadar uzun oldu?
evet uzun zaman oldu , ama bu dilden degildi cunku ingilizcemin advanced seviyesi oldugunu dusunuyorum , sorun zannedersem is aradigim zamanlar heryer dolu ve isler SIKIYDI ama suan biraz daha isyerlerinde hareketlenme oldugu icin ancak bu zaman bulabildim bide bu dil konusu gercekten Komik , is bulamiyorum cunku dil bilgim iyi degil lafi bana o kadar rusu , moldavyaliyi, cek li leri YES ve NO dan baska bisey bilmeyen insanlari CATIR CATIR calisirken gordukten sonra artik dil yuzunden is bulamiyorum diyenlere ben inanmiyorum , bence sende inanma bulan oyle bi buluyoki hemde dile ihtiyaclari bile olmuyo biz bu dil olayini bence haddinden fazla buyutuyoruz , tamam onemli ama hersey degil bence , benim esim ingiliz , esimin ailesiyle hergun gorusuyorum , bence bu dil olayi gercekten bizim buyuttugumuz kadar degilmis bunu anladim
Cem Doğan √ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.04.2010   #6
Palmyra
Kıdemli Üye

Yazılar: 207
teşekkürler pozitif bir açıklama oldu. inşallah dediğiniz gibidir.
Palmyra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.04.2010   #7
Lweo
Kıdemli Üye

Yazılar: 129
teşekkür ederim Cem ve Prilan. samimi açıklamanızdan dolayı, ben ne yazıkki işsizim geleli 2 bucuk ay oldu neredeyse.. vizem öğrenci.
Lweo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2010   #8
Bilgekaan
Kıdemli Üye

Yazılar: 213
Hayırlısı Olsun Ama Genelde Turklerin Calistiklari Isler Kebabcilik
Ornegin-/ Adam Oto tamircisi yapiyormus ingiltereye gitmiş kebabcida calismaya baslamis
Bilgekaan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2010   #9
chalap
Üye

Yazılar: 71
Alıntı:
Bilgekaan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlısı Olsun Ama Genelde Turklerin Calistiklari Isler Kebabcilik
Ornegin-/ Adam Oto tamircisi yapiyormus ingiltereye gitmiş kebabcida calismaya baslamis
Bilgekaan geri donus mu yaptin hayirdir nerelerdeydin
Senin nick engellenmis yaziyordu?
chalap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2010   #10
Bilgekaan
Kıdemli Üye

Yazılar: 213
Alıntı:
chalap´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilgekaan geri donus mu yaptin hayirdir nerelerdeydin
Senin nick engellenmis yaziyordu?
Bosver V''^√~√V^√V'^~----------