dumah solediklerine katiliyorum. Ama soledigi seceneklerin hepside birbirinden zor. En ufak bir durumda kendini ya Turkiyede yada hapiste bulursun. Bir yol daha var. Minumum 600 bin sterlinlik bir yatirim yaparsan hic bir zorluga katlanmadan burda sonsuza kadar kalabilirsin.
4.5 aydir londradayim.. cok iyi bir iste calisiyorum. Gunde 6 saat calismama ragmen cok iyi sayilabilecek ve gecinebilecegim kadar para aliyorum. Okuluma da cok rahat gidip geliyorum. Kaldigim yer de fena sayilmaz. 4.5 ayda ingilizcem epey gelisti. Ama.... burasi zannedildigi gibi bir yer degil.. Her ne kadar iyi sartlarda olsam da bir eksiklik hissediyorum.. Ve bir an once buradan temelli donecegim gunleri sayiyorum.. Buraya gelmek isteyen arkadaslar birkez daha dusunun..Yoksa Nerden geldim buraya diye dizinizi doversiniz
4.5 aydir londradayim.. cok iyi bir iste calisiyorum. Gunde 6 saat calismama ragmen cok iyi sayilabilecek ve gecinebilecegim kadar para aliyorum. Okuluma da cok rahat gidip geliyorum. Kaldigim yer de fena sayilmaz. 4.5 ayda ingilizcem epey gelisti. Ama.... burasi zannedildigi gibi bir yer degil.. Her ne kadar iyi sartlarda olsam da bir eksiklik hissediyorum.. Ve bir an once buradan temelli donecegim gunleri sayiyorum.. Buraya gelmek isteyen arkadaslar birkez daha dusunun..Yoksa Nerden geldim buraya diye dizinizi doversiniz
şimdi arkadaşlar şu bi gerçek herkez istedigi için gitmiyor oaralara kimi okumak için kimi dil örenmek için kimide mecbur kaldıgı için yani maddi sıkıntılar çektigi içinn ha orda kazanılan para imi iii ama tabi bi yandanda gurbetlik var en zoru olan kimi çolugunu çocugunu kimi anasını babasını bırakıp gelmişş kim isterki sevdiklerinde ayrı kalmayı ben istemem ama mecburiyetten oraya gelmek zorundayım ve gelecemde başka yolu yoookkk
Hayat zor arkadaşlar İngiltere'de fakirlik sınırıyla Türkiye'dekini kıyaslayamıyorsunuz bile. İngiltere'nin en düşük maaşını alsanda Türkiye'dekinden rahat yaşayabiliyorsan.Hayat sana bir çıkış yolu sunduysa bunu geri tepmek istemiyorum.Tek bilmek istediğim en sorunsuz en doğru metodla İngiltere'de kalıcı olmak.Ve doğacak çocuklarımı ilerde kolejde okutabilmek.