İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 30.06.2008   #1
WantStayUK
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Ingiltere'de Kalmak..

Arkadaşlar yeni bir konu açıyorum çünkü ;

forumları gezip araştırdığımda tam bir net cevaba ulaşamadım.Eğer soracağım sorulara cevap veren arkadaşlar bulunuyorsa aramızda çok mutlu olacağım.

Selamlar herkese ben yeni üye oldum daha ama üye olmadan araştırıp bakındım biraz ve tam bir cevap bulamadım.

Sorum şudur ;

İngiltere'ye 2 yıllık work and travel veya dil kursu ile gelme imkanım var.2009 eylül ayında kısmetse bunu gerçekleştireceğim.

Ancak İngiltre'de tamamen kalmak istiyorum.Artık bunun bir hayalden çıkıp,gerçeğe dönüşmesini istiyorum.

2 yıl dil eğitimi görüp , aynı zamanda part time çalışıp daha sonra yurda yerleşip calıstıgım parayla geçinebilirmiyim?

Çalışma izni ve kalıp dönmemeyi benim gibi isteyen arkadaşlar neler yapmalılar.

Uzun bir yazı oldu ama benim gibi İngiltere'ye gidip orda tamamen kalan arkadaşlardan çok ama çok yardım istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
WantStayUK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2008   #2
WantStayUK
Çaylak Üye

Kimse mi yardım etmeyecek
Alt 01.07.2008   #3
gagari
Üye

Yazılar: 81
dumah solediklerine katiliyorum. Ama soledigi seceneklerin hepside birbirinden zor. En ufak bir durumda kendini ya Turkiyede yada hapiste bulursun. Bir yol daha var. Minumum 600 bin sterlinlik bir yatirim yaparsan hic bir zorluga katlanmadan burda sonsuza kadar kalabilirsin.
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2008   #4
gagari
Üye

Yazılar: 81
Ne demisler gule seven dikenine katlanir.
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2008   #5
traders
Üye

Yazılar: 31
4.5 aydir londradayim.. cok iyi bir iste calisiyorum. Gunde 6 saat calismama ragmen cok iyi sayilabilecek ve gecinebilecegim kadar para aliyorum. Okuluma da cok rahat gidip geliyorum. Kaldigim yer de fena sayilmaz. 4.5 ayda ingilizcem epey gelisti. Ama.... burasi zannedildigi gibi bir yer degil.. Her ne kadar iyi sartlarda olsam da bir eksiklik hissediyorum.. Ve bir an once buradan temelli donecegim gunleri sayiyorum.. Buraya gelmek isteyen arkadaslar birkez daha dusunun..Yoksa Nerden geldim buraya diye dizinizi doversiniz
traders isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2008   #6
mavitebesir
Üye

Yazılar: 94
Alıntı:
WantStayUK´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimse mi yardım etmeyecek
bence öğrenciyken evlen. en garantisi.
mavitebesir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2008   #7
Paradise08
Çaylak Üye

Yazılar: 23
Alıntı:
traders´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
4.5 aydir londradayim.. cok iyi bir iste calisiyorum. Gunde 6 saat calismama ragmen cok iyi sayilabilecek ve gecinebilecegim kadar para aliyorum. Okuluma da cok rahat gidip geliyorum. Kaldigim yer de fena sayilmaz. 4.5 ayda ingilizcem epey gelisti. Ama.... burasi zannedildigi gibi bir yer degil.. Her ne kadar iyi sartlarda olsam da bir eksiklik hissediyorum.. Ve bir an once buradan temelli donecegim gunleri sayiyorum.. Buraya gelmek isteyen arkadaslar birkez daha dusunun..Yoksa Nerden geldim buraya diye dizinizi doversiniz
beğenmiyorsan neden oradasın sen git türkiyene.
Paradise08 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2008   #8
aksaraylı
Çaylak Üye

Yazılar: 24
Smile

şimdi arkadaşlar şu bi gerçek herkez istedigi için gitmiyor oaralara kimi okumak için kimi dil örenmek için kimide mecbur kaldıgı için yani maddi sıkıntılar çektigi içinn ha orda kazanılan para imi iii ama tabi bi yandanda gurbetlik var en zoru olan kimi çolugunu çocugunu kimi anasını babasını bırakıp gelmişş kim isterki sevdiklerinde ayrı kalmayı ben istemem ama mecburiyetten oraya gelmek zorundayım ve gelecemde başka yolu yoookkk
aksaraylı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.08.2008   #9
WantStayUK
Çaylak Üye

Hayat zor arkadaşlar İngiltere'de fakirlik sınırıyla Türkiye'dekini kıyaslayamıyorsunuz bile. İngiltere'nin en düşük maaşını alsanda Türkiye'dekinden rahat yaşayabiliyorsan.Hayat sana bir çıkış yolu sunduysa bunu geri tepmek istemiyorum.Tek bilmek istediğim en sorunsuz en doğru metodla İngiltere'de kalıcı olmak.Ve doğacak çocuklarımı ilerde kolejde okutabilmek.

Seçenekler
Stil