Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

İNGİLTEREDE HUKUK OKUMAK İSTİYORUM

Seçenekler Stil
Alt 02.05.2007   #1
serdar uzunhan
Çaylak Üye

Yazılar: 4
İNGİLTEREDE HUKUK OKUMAK İSTİYORUM

İNGİLTEREDE HUKUK OKUMAK İSTİYORUM YARDIM İSTİYORUM
serdar uzunhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2007   #2
Mr. Brown
Site Bişeysi

Mr. Brown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yazılar: 159
Yıllık yaklaşık 8500 pound eğitim ücreti tutar 1 yıl foundation + 3 yıl lisans okuyarak 4 yılda mezun olmak mumkun.
İngilizce seviyeniz yeterliyse tabi.

Okul seçimi vb konularda da yardımcı olmaya çalışırım buraya yazarsanız detayları.
Mr. Brown isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2007   #3
belisimo
Çaylak Üye

Yazılar: 11
ben şu an türkiyede avukatlık yapmaktayım ve ingilterede hukuk sertifika programına gideceğim..ilk etapta orta seviyede olan ingilizcemi geliştirmek için bournemouthda 3 aylık general english kursuna kayıt için başvurdum, şu an vize sonucumu bekliyorum.kurs bitiminde ielts alabilirsem bournemouthda kalıp 3 aylık avrupa ve ticaret hukuku üzerine sertifika programına gidecem, ielts alamzsam ise cambridge ve london school of english de bulunan 3 haftalık sertifika programlarından birine gidecem..bu arada asıl öğrenmek istediğim şu(bunu özellikle uk de yaşayan bir hukuk.çu olduğu anlaşılan mr. brown' a sormak istiyorum) ilk etapta kayıt yaptırdığım kurs 3 aylık olduğu için turist vizesi çıkabilir..ancak ben orda ingilizcemi geliştirirken bir yandan bir hukuk ofisinde basit işler yapmak(ingilizcem elverdiği kadar)/parttime çalışmak istiyorumm. turist vizsei ile mümkün değil, ama olur da öğrenci vizesi çıkarsa bu konuda bana ne tavsiye edersiniz, bu şekilde bir iş bulabilirmiyim, yoksa bu sadece bir hayal olarak mı kalır?
belisimo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2007   #4
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
sevgili arkadasim. kafanda bu dusuncelerle londraya geliyosan bence hic gelme cunku parana yazik. orta seviyede ingilizceye sahip olan birinin 3 ay sonra ielts sinavindan minimum gecerlilik seviyesi olan 5.5 almasi bilimsel olarak imkansiz gibi birsey. ikincisi yazmissin ya 'olurda ogrenci vizesi cikarsa' diye olmaz canim kardesim. burda hersey kurallara bagli. ha kacak kucak calisirim diyosan olur. oda iste nedir bulasik yikarsin garsonluk yaparsin. oyle avukatlik ofisi falan bilmiyorum. dahada onemlisi 3 aydan sonra vizenin uzatamayabilirsin. bunu da sakin unutma.

Bu arada da mr brown in kime faydasi dokunmus ki sana dokunsun. aha biz ingilteredeyiz bu gune kadar demismiki gel bi cayimi kahvemi ic. adresini bile yazmiyo gelirler diye. anca yaziyo oraya geciyo. ( ee cagirir insallah bundan sonra )
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2007   #5
GladiatoR
Üye

Yazılar: 64
..........

Konu GladiatoR tarafından (10.01.2009 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.
GladiatoR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009   #6
mahir
Çaylak Üye

Yazılar: 2
ingiltere de hukuk okumak istiyorum

selamlar. benim durumum sanırım biraz farklı. ben şu anda ingilizce öğretmenliği okuyorum ve bu bölümden mezun olduktan sonra ingiltere de hukuk okumak gibi bi isteğim var. acaba bunu gerçekleştirebilir miyim. evet oluyorsa eğer, nasıl olduğu konusundan bilgi vererek yardımcı olunursa sevinirim. teşekkğr ederim..
mahir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2009   #7
macintosh
Kıdemli Üye

Yazılar: 102
Alıntı:
mahir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selamlar. benim durumum sanırım biraz farklı. ben şu anda ingilizce öğretmenliği okuyorum ve bu bölümden mezun olduktan sonra ingiltere de hukuk okumak gibi bi isteğim var. acaba bunu gerçekleştirebilir miyim. evet oluyorsa eğer, nasıl olduğu konusundan bilgi vererek yardımcı olunursa sevinirim. teşekkğr ederim..
mahir ingiltere hukuk okuman tabiki mümkün. Hatta lisans mezunu olarak çok kolay kabul alırsın. Ancak şunu sakın unutma ingilterede aldığın hukuk diploması ile Türkiye'de avukatlık yapamazsın. En azından Türkiye'deki bir hukuk fakültesinden fark derslerini vermen gerekiyor ki buda nerden baksan en az 2 yıl daha eğiitm demek. Hukuki danışmanlık yaparım diye düşünebilirsin. Ama ingiltere'de yapabilirsin ve çalışabilirsin. Türkiyede oda biraz karışık. Türkiye'de hukuki danışmanlık diye birşey yok aslında. Her şekilde Türkiye'de hukukla ilgili bir alanda çalışmak için Türk hukuku ile ilgili fark derslerini vermen gerekiyor.
macintosh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2009   #8
mahir
Çaylak Üye

Yazılar: 2
çok teşekkür ederim
mahir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2010   #9
yoschita
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Yazdıklarınızı gerçekleştirebilniz mi acaba? Bana da İngilterede aynı okullar tavsiye edildi bu yaz bir secim yapıp gitmeyi düşünüyorum,eger gitmişseniz tecrübelerinizi paylaşırsanız cok sevinirim. Tesekkürler.

Alıntı:
belisimo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben şu an türkiyede avukatlık yapmaktayım ve ingilterede hukuk sertifika programına gideceğim..ilk etapta orta seviyede olan ingilizcemi geliştirmek için bournemouthda 3 aylık general english kursuna kayıt için başvurdum, şu an vize sonucumu bekliyorum.kurs bitiminde ielts alabilirsem bournemouthda kalıp 3 aylık avrupa ve ticaret hukuku üzerine sertifika programına gidecem, ielts alamzsam ise cambridge ve london school of english de bulunan 3 haftalık sertifika programlarından birine gidecem..bu arada asıl öğrenmek istediğim şu(bunu özellikle uk de yaşayan bir hukuk.çu olduğu anlaşılan mr. brown' a sormak istiyorum) ilk etapta kayıt yaptırdığım kurs 3 aylık olduğu için turist vizesi çıkabilir..ancak ben orda ingilizcemi geliştirirken bir yandan bir hukuk ofisinde basit işler yapmak(ingilizcem elverdiği kadar)/parttime çalışmak istiyorumm. turist vizsei ile mümkün değil, ama olur da öğrenci vizesi çıkarsa bu konuda bana ne tavsiye edersiniz, bu şekilde bir iş bulabilirmiyim, yoksa bu sadece bir hayal olarak mı kalır?
yoschita isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil