İngiltere'de hukuk alanında master yapmak istiyorum. Acaba aranızda bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı? Hangi üniversiteleri önerebilirsiniz ve üniversitelerin ücretleri, başvuru koşulları nelerdir?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
İngiltere'de hukuk alanında master yapmak istiyorum. Acaba aranızda bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı? Hangi üniversiteleri önerebilirsiniz ve üniversitelerin ücretleri, başvuru koşulları nelerdir?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
üniversite önerebilmemiz için öncelikle not ortalamanı bilmemiz lazım. Bide ne masterı yapmak istiyorsun? LLM mi yoksa spesifik bu konuda mı? fikri sınai haklar yada tücaret hukuku gibi. Çünkü bu bölümler her ünide olmaz. ortalama 9000 civarı birşeydir eğitim ücreti
meraba arkadaşlar ben ankara üniversitesi hukuk fakültesi mezunuyum.mezun olur olmaz dil okuluna ingiltereye geldim.yedi ay sonra okul biticek daha sonra belki bir master yapma şansım olabilir diye düşünüyorum ama progamlar hakkında şuan pek bir fikrim yok.deniz hukuku alanında düşünüyorum şimdilik.bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Swansea Universitesin de okuyan Türklerin %70 oranda Hukuk bölümü okuyor sebebini bilmiyorum, bir tane KKTC'li hoca var onun etkisi de vardır elbet. Hem postgraduate hem undergraduate programlarinda okuyan Türklerin çok büyük çoğunluğu hukuk için geliyor bir araştır derim bu kadar kişinin bir bildiği vardır.
arkadaşlar merhaba
hukuk alanında master'a başlayacağım eylülde.ancak okullar konusunda kafam çok karıştı.york-sussex-newcastle-warwick üniversitelerinden hangisini önerirsiniz?
şimdiden teşekkürler....