Seçenekler Stil
Alt 24.09.2008   #1
t-nurse
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Unhappy ingilterede hemşirelik

ingilterede hemşirelikle ilgili bilgileri olann arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen...
t-nurse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.09.2008   #2
metucambridge
Çaylak Üye

Yazılar: 8
selam. dil eğitimine gidip te yanında çalşırken mi hemşirelik yapacaksın. yoksa direk hemşire olarak mı gitmek istiyorsun. çünkü direk hemşire olarak gitmek istiyorsan çok zor. iş vizesi alacaksan kendi işinde kalifiye olman ve ingiltere de işverenin seni istemesi lazım. Bu mesela sen halı dokumacısındır, veya garsonsundur ama çok iyi referansların vardır, işyeri sahibi seni istiyordur o zaman direk iş vizesi alırsın.
metucambridge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2008   #3
t-nurse
Çaylak Üye

Yazılar: 2
teşekkrler cevabın için...

selam..ingilterede 12 devlet hastanesi istekte bulanacakmış direk hemşire olarak başlayacağımız söyleniyor ..Bir acenta aracılık ediyor..ben aradığımda ameliyat hemşiresiyim dedim ve çok iyi dediler cv falan gönderdim ama pek emin değilim ..burda diğer hemşirelere göre iyi maaş alıyoken istifa edip sonu görünmeyen bi yere gözümü kapatıp gitmek istemiyrm..bana orada olan birinin ciddi yardımı gerek....
t-nurse isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2008   #4
sevim33
Çaylak Üye

Yazılar: 1
merhaba

Alıntı:
t-nurse´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam..ingilterede 12 devlet hastanesi istekte bulanacakmış direk hemşire olarak başlayacağımız söyleniyor ..Bir acenta aracılık ediyor..ben aradığımda ameliyat hemşiresiyim dedim ve çok iyi dediler cv falan gönderdim ama pek emin değilim ..burda diğer hemşirelere göre iyi maaş alıyoken istifa edip sonu görünmeyen bi yere gözümü kapatıp gitmek istemiyrm..bana orada olan birinin ciddi yardımı gerek....
Ben tecrübeli bir acil hemşiresiyim. Sizin İngiltere deki hemşirelik hakkında bilgi sahibi olduğunuzu duydum. Beni biraz bilgilendirebilir misiniz?
Şİmdiden çok teşekkür ederim....
sevim33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2008   #5
farma
Üye

Yazılar: 59
Ben hemşire değilim ama bu konuya birşey eklemek istedim bir bakış açısı olsun diye sadece.İngiltere sağlık personeli açısından eelaman eksikliği çeken bir ülke.Hemşire olarak gitmek yada orda hemşire olmak olanaklarını araştırabilirsiniz bişeyler çıkacağından eminim.ama şu var mantıklı düşünürsek.eğer doktor,diş hekimi veya vetereiner hekimseniz gerçekten belli kriterleri sağladıktan sonra zorlu birtakım aşamalrı geçtikten sonra iyi para kazanabilirsiniz.Bu kazanacağnız paraya güvenerek türkiyedeki bağları koparabilirsiniz.Ama İngiltere hemşire aldığından benim bildiğim kadarıyla tabi öyle çokda fazla para ödemiyor.Eğer amacınız ingiltereye gidip ömür boyu orda yaşamaksa evet makul olur.Ama geri dönmeyi planlıyorsanız birincisi orda çok da fazla bir para biriktiremeyeceksiniz bunu göz önüne almanız gerekir.eğer burdaki haklarınız korunmuyorsa bu süreç içerinde gerçekten riskli bir durum.çünkü geri dönmek üzere gittiğinizde ve bir süre sonra geri geldiğinizde işinizin de hazır olmasından emin olmanız gerekir.O süre içinde burda primlerinizi ödemeniz gerekecektir.Ama siz diyorsanızki ben geri dönmiyecem orda bir hayat kurucam o zamamn avantajlı olabilir.
farma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.10.2008   #6
secret
Çaylak Üye

Yazılar: 20
arakadşalr ben anlayamadım hemşire olmsakta hemşire olarak nasıl ingiltereye gidiliyor???
secret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2010   #7
sagittaurs3
Çaylak Üye

Yazılar: 4
eskişehir osmangazi üniversitesi sağlık meslek y.o protez ve ortez mezunuyum. avrupabirliği vatandaşlığım var. mesleğimi ingilterede yapabilme olasılığım nedir? bu konu hakkında bilgi araştırıp duruyorum ama herhangi bir bilgiye raslayamadım. bilgisi olan arkadaşların bilgilerini benimle paylaşırlarsa mutlu olacağım.
sagittaurs3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil