nedenlerinide yazarsanız baskaları icinde yardımcı olur
Aslında ne yapmak istediginiz ile alakalı
eyer türkiye yi aramak istiyorsanız (lebara,nomi...)
ingiltere içindeki en yaygın ve de en iyi sinyali alabileceginiz operator O2dur.
yani türkiyedeki TURKCELL gibi ..
ama sonucta sız daha iyi bilirisniz mesela arkadaş grubunuzu aynı operetor le arama avantajı da var.
günün sonu siz en iyisini bilirsiniz..
saygılar
Turkiye"yi arayacaksan yada arkadaslarini bence kesinlikle Lyca al dostum...
Nerdeyse hem Turkiye"yi hem burayi bedavaya ariyorsun...
Ben memnun degilim diye degistirdim O2 aldim o cok berbat..
Uk icinde herhangi bir yeri aradigin anda direk .25 p dusuyor hatta karsidaki adamin telesekreter ciksa bile..
Lycada ise 1 p. dusuyor..
Yinede sen bilirisn..
O2nin tek avantaji 15 pounda aylik 100 dk a Turkiye ye bedava 20 pounda 200 dk a..
lyca'nın sitesine baktıgım zaman tr için sabit hatlara 4p ceplere 14p oldugunu gördüm bu normal tarife galiba elbet farklı kampanyaları mevcuttur.
O2 deki kampanya türünde baska operatörlerin kampanyaları varmı 20 pounda 200 dk gayet güzel bence
Pahalı bence inatla neden nonh kullanmasınız anlamam
İlk ay 30 pound'a sonraki 2 ay 20 pounda sınırsız konuşabilirsin tüm Sabit hatlarla, önce herhangi bir operatörden UK için 20 pound cıkarı paket al sonra nonoh.net e üye ol 10 euro yükle, Türkiye sabit hatlar 90 gün sınırsız paket almış olursun numarası tanıtır sisteme, sonra tek yapman gerek Londra-Glasgow-Manchester-Birmingham herhangi birinin çıkış numarası aramak sana numara çevire diyecek 0090212xxxxxxx# yaptınmı direk karşında, üzerine o yüklediğiğin 10 euroyu sms ve cep telefonu arayarak kullanabilirsin. Ben teee Kıbrısdaykende öyle yapıyordum burada da böyle.
Eğer İnternet imkanın varsa zaten daha güzel direk bilgisayardan arar, dakiklarını yemezsin normal telefnda.
Konu erkin tarafından (11.08.2010 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.
Çook ilginç benmi hesap kitap yapmayı bilmiyorum
4p dakikası ki benzer şeyler Vodafone'da var ilk geldiğimde kullandım 5p sabit hatlardı Türkiyeye, Nonoh.net ile ben sınırsız arıyorum 3 ay boyunca sadece 10 euro'ya yani aylık 3.33 euro bu 3 pound eder
turkieyi arayacaksan Lyca mobile tektir tartismasi olmaz. UK icinde high tech mobile kullanacam diyorsan vodafone o2 vs. is goruyor.
ev telefonu kullanmıyor benimkiler. mecbur cebi arayacağım. vodafone 15p, lyca 16 p demiş. vodafone taraftarıyım diyemem ancak ailem de vodafonlu benim aramamdansa onların beni vodafonun uluslararası tarifesinden araması için vodafone almayı düşünüyorum. gönül isterdi viro-fon kullanmak ancak dediğim gibi ev telefonu yok :P