oncelkle herkese slm lar
ben almanyada okuyorum su an burdan ama ingiltereye gidip orda ingilizce ogrenecem bu yuzden hepinizin yardimlarina ihtiyacim var.
1.onceikle bir dil kursu onerebilirmisiniz ama icinde cok az turk olacak dahaiyisi hic olmasa
2.ben yaklasik orda 10 ay kalmyi dusunuyorum sizce bu zaman icin nekadar gerekibilir bana yaklasik olarak.soz paradan acilmisken dil egtimi maksatiyla oraya gidenler icin calisma izni varmi?
3.ha bide ingiltereye gitmeden once burdan 10 aylik bir kursa mi kayit yapmami tavsiye edersiniz yoksa ilk ay ve daha sonra orda biraz daha iyi ve ucuz kurslarimi arasam mi boylece ortami tanimis olurum.
4.vize basvurusunda fazla sorun cikariyorlarmi ?yani ben bu araci firmalari pek tercih etmiyorum burdan direk ordaki kurslara kayit yapamazmiyim ?
bildigim kadariyla ve yasadigim kadariylada turklere okumak cok pahali ingilterede ... ispanyadan bilmem nerden tonlarca insan avrupa birliginde oldugu icin bedavaya okuyabiliyor ama bizim icin o soz konusu degil tabikide
1.onceikle bir dil kursu onerebilirmisiniz ama icinde cok az turk olacak dahaiyisi hic olmasa
2.ben yaklasik orda 10 ay kalmyi dusunuyorum sizce bu zaman icin nekadar gerekibilir bana yaklasik olarak.soz paradan acilmisken dil egtimi maksatiyla oraya gidenler icin calisma izni varmi?
3.ha bide ingiltereye gitmeden once burdan 10 aylik bir kursa mi kayit yapmami tavsiye edersiniz yoksa ilk ay ve daha sonra orda biraz daha iyi ve ucuz kurslarimi arasam mi boylece ortami tanimis olurum.
4.vize basvurusunda fazla sorun cikariyorlarmi ?yani ben bu araci firmalari pek tercih etmiyorum burdan direk ordaki kurslara kayit yapamazmiyim ?
ben calışma izni icin 24 haftanın üzeri diye duymuştum.
bu yüzden de okula ona göre kayıt yaptırıcam.
28 üzeri oldugundan eminmisiniz?
Bu konudaki mevzuat açık. 28 hafta olmalı. Gene de 26 haftalık kayıt yaptırmak isterseniz, öncelikle aşağıdaki maile kulak veriniz.
Bulunduğunuz şehir::
brighton
Sorunuz::
"merhaba,
sitenisde yapmis oldugunuz uyarilari okudukdan sonra bukadar gec kamis biri olarak size danismakla umarim ayip etmis olmam. 1 hafta once brightona geldim ve burada haftada 20 saat genel ingilizce kursuna devam ediyorum. kursumun suresi 26 hafta ve su an elimde 6 alik bi vize var part time calisma iznim yok. su anda part time calisma izni alma sansim vanmi ve bu konuda ne yapmam gerektigi konusunda bana soyleyebileceginiz biseyler varmi aceba? simdiden tesekkurler . iyi calismalar ." ülkü
cevabınız için teşekkürler.
aslında ben 28 hafta dusunmuyordum ama riske atmamak için onumuzdeki hafta brighton'da bir okula 28 haftalık kayıt yaptırıcam.
buna ragmen daha az vize vermezler umarım.