ingiltere ye gitmeyi düşünüyorum ancak okula hala karar verebilmiş değilim.1000 sterlinden 10000 sterline kadar okullar var,ortalama okullar yıllık 4000-5000 pound civarı.yıllık 2000-3000 sterlin arası okul bakıyorum ancak bir türlü karar verebilmiş değilim.malvern house, mayfair school ve english time duyduğum uygun fiyatlı 3 okul.Ancak buralarda türklerin çok olduğu ve bu yüzden memnun olmayanları çok olduğu.dikkat ettiğim nokta british councıl onaylı olması.Tecrübeleriniz, duyumlarınızı ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ingiltere ye gitmeyi düşünüyorum ancak okula hala karar verebilmiş değilim.1000 sterlinden 10000 sterline kadar okullar var,ortalama okullar yıllık 4000-5000 pound civarı.yıllık 2000-3000 sterlin arası okul bakıyorum ancak bir türlü karar verebilmiş değilim.malvern house, mayfair school ve english time duyduğum uygun fiyatlı 3 okul.Ancak buralarda türklerin çok olduğu ve bu yüzden memnun olmayanları çok olduğu.dikkat ettiğim nokta british councıl onaylı olması.Tecrübeleriniz, duyumlarınızı ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Londrada yıllığı 1500-2500 arası birçok okul var. Birazda okulun ne verdiğinden ziyade sen ne aldığına bakacaksın arkadaşım. Malvern house ve english time da çok türk olduğuu ben de biliyorum ama mayfaire giden 1 arkadaşım var. İyi ki seçmişim diyor. Asyalı varmış daha ziyade.
kesinlikle katılıyorum,kişinin kendinde olmadıktan sonra özel hoca dan birebir ders alsa değişen bişi olmaz,ama şu da kesin ki ders alacağın ortamın uygun olması verimi artırır.ve de sınıfta ve de okulda türklerin çok olması insanı ister istemez bir süre sonra onlarla türkçe konuşmaya sevkedicektir.En azından ben böyle düşünüyorum.OKul tavsiyesi olnaları bekliyorum hala
okul tavsiye etmek zor bir şey. sonuçta okuldan ziyade dersine gelen hocanın kalitesi önemli. kişisel kanaatim okullara çok para vermemek, daha orta halli bir okula gitmek.
malvern house da 7 ay kurs aldim, eger seviyen upper veya üstüyse çok türk olmuyo sınıflarda .vereceğin paraya göre kaliteli bi okul tavsiye ederim.
verdigin paraya degebilecek bir okul bulmak en zoru aslinda, bunun icin acele karar vermemen ve uzun uzun arastirmalar yapman gerekiyor. egitim danismanlarindan yardim alabilirsin, ama bu konuda dikkatli olmalisin isin ucunda para olunca malum. eger egitim danismanlarina basvurursan bir kac tanesini kiyaslamadan kararini verme. onlar senden okul ucretine ek bir ucret almiyorlar sadece okuldan komisyon aliyorlar yani calisma prensibi bu ama bir cogu uzerine para da koyuyor. bundan dolayi okulun internet sitesinden okul fiyatlarini da mutlaka kontrol etmeni oneririm. sadece kendine guven dil ogrenmeni zamani sadece sana... bol sans
1- Okul (kitaplar aynı)
2-Sınıf kaç kişilik
3-okurken çalışacakmısın (ki calısacaksın, çalışırken kurs ödev ve tekrarlarına bakacak zamanın olmayacak)
4-kalacağın yer nedir.. yabancıysa tamam türkse pratik yapmayı unut
5-iş yerin olacaksa türkmü. ozaman ingilizceyi hepten unut
6-arkadasların kimlerdendir. Türk ise bence sen benim gibi geri dönmeyi düşün bosa kürek sallama..
7- Bunların enazından çoğu hiçbirimi.. ozaman anadilin gibi konuşursun
1- Okul (kitaplar aynı)
2-Sınıf kaç kişilik
3-okurken çalışacakmısın (ki calısacaksın, çalışırken kurs ödev ve tekrarlarına bakacak zamanın olmayacak)
4-kalacağın yer nedir.. yabancıysa tamam türkse pratik yapmayı unut
5-iş yerin olacaksa türkmü. ozaman ingilizceyi hepten unut
6-arkadasların kimlerdendir. Türk ise bence sen benim gibi geri dönmeyi düşün bosa kürek sallama..
7- Bunların enazından çoğu hiçbirimi.. ozaman anadilin gibi konuşursun
arkadaşlar bende ingilterede 3 yada 4 aylık bir dil kursuna gitmeyi düşünüyorum. amacım hem telaffuzumu geliştirmek hemde master için toefl almak fakat hangi okulu tercih etmem konusunda kararsız kaldım. cok fazla secenek var ve gercekten bazı okulların fıyatları arasında ucurumlar var. cok pahalı olmamakla bırlıkte orta yollu bir okul arıyorum. londra olması tercihim. yardımcı olursanız sevınırım. ayrıca yasam standartları ayda ortalama ne kadar tutar bilginizi paylasırsanız sevınırım. şimdiden tesekkurler..
arkadaşlar bende ingilterede 3 yada 4 aylık bir dil kursuna gitmeyi düşünüyorum. amacım hem telaffuzumu geliştirmek hemde master için toefl almak fakat hangi okulu tercih etmem konusunda kararsız kaldım. cok fazla secenek var ve gercekten bazı okulların fıyatları arasında ucurumlar var. cok pahalı olmamakla bırlıkte orta yollu bir okul arıyorum. londra olması tercihim. yardımcı olursanız sevınırım. ayrıca yasam standartları ayda ortalama ne kadar tutar bilginizi paylasırsanız sevınırım. şimdiden tesekkurler..
bende yazın 3-4 aylığına gitcem . kaydımı londra dışındaki st. giles eastburne die bi okula yaptırdım orda 2 ay yabancı başka biriyle kalcam veya bi yabancı aileyle . 1 aylığınada londraya callan school' a gelcem ve kuzenlerimin yanında kalcam. londrada tercihiniz ise callon school u tercih ederim öğretimleri çok iyi resmen kafanın içini açıp sokuyorlar ezber gibi gözüküyor ama akılda kalıyor nerden biliyorum derseniz. bu okulda tahta die bişey yokmuş senin kitabın ile öğretmeninki aynıymış o kitaptan sürekli okuma konuşma dinleme falan yapıyormuşsun bana kuzenim cd. ler gönderdi şimdiden herşey akılda kalıyor. bu 2 okulda vize için davetiye veriyor sanırım ve konsolosluğun davetyesini kabul ettiği okullar listesinde 2side var. 3 aylık masraf total 6-7 bin pound.