İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

İngilterede Dil Fransada Universite

Seçenekler Stil
Alt 25.12.2008   #1
Cagatay
Kıdemli Üye

Yazılar: 163
Arrow İngilterede Dil Fransada Universite

Herkeze merhabalar bende artik bekleyenler ordusunda oldugum için sıkıntıdan araştirma yapa yapa bi hal oldum
Şimdi aklimda soyle bir fikir var arkadaşlar ben normalde ingilterede dil okuyup IELTS belgemi aldiktan sonra ingilterede bir pastacilik egitim almak istiyordum universite bazinda.
sonra düşündümki fransada ingilizce egitim veren pastacilik okullari varmidir diye araştirdim benim istedigim universitenin galiba fransada bolumun dili ingilizce olarak egitim verdigini gordum ama soyle birşey varki bu okulun londradada kampusu var şimdi londradakinin universite egitimi degilde sadece sertifika programı olarak verdigini dusunuyorum ingilizcem pek yeterli olmadigi için anlayamiyorum hepsini tabi.

Sizce ne yapmaliyim aşcilik, Pasta ve ekmekçilik sanatlarinin geldigi ulkelerden biri olan fransada mı egitim almalıyım alırsam nasil alabilirim fransizca olmadan.
yoksa fransizca ogrenmek için 2 sene harcayip sonra fransada bir uniyemi geceyim yoksa Londradan devammı etmeliyim.

Okulumun websitesi:http://www.cordonbleu.net/

Yorumlarinizi bekliyorum arkadaşlar

Konu Cagatay tarafından (25.12.2008 Saat 16:34 ) değiştirilmiştir.
Cagatay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2008   #2
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
Arrow yorum..

Alıntı:
Cagatay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkeze merhabalar bende artik bekleyenler ordusunda oldugum için sıkıntıdan araştirma yapa yapa bi hal oldum
Şimdi aklimda soyle bir fikir var arkadaşlar ben normalde ingilterede dil okuyup IELTS belgemi aldiktan sonra ingilterede bir pastacilik egitim almak istiyordum universite bazinda.
sonra düşündümki fransada ingilizce egitim veren pastacilik okullari varmidir diye araştirdim benim istedigim universitenin galiba fransada bolumun dili ingilizce olarak egitim verdigini gordum ama soyle birşey varki bu okulun londradada kampusu var şimdi londradakinin universite egitimi degilde sadece sertifika programı olarak verdigini dusunuyorum ingilizcem pek yeterli olmadigi için anlayamiyorum hepsini tabi.

Sizce ne yapmaliyim aşcilik, Pasta ve ekmekçilik sanatlarinin geldigi ulkelerden biri olan fransada mı egitim almalıyım alırsam nasil alabilirim fransizca olmadan.
yoksa fransizca ogrenmek için 2 sene harcayip sonra fransada bir uniyemi geceyim yoksa Londradan devammı etmeliyim.

Okulumun websitesi:http://www.cordonbleu.net/

Yorumlarinizi bekliyorum arkadaşlar
Bu soruya en güzel Fransa'daki okul cevap verir. İngilizce bir e-posta yazarsan ve durumunu anlatırsan sana hangisinin daha uygun olacağını söyleceklerdir. Tavsiyem okulun ve bölümünün öğretim görevlilerinin direk e-posta adreslerine yazman. E-postanı yazarken de daha iyi İngilizce bilen birinden yardım alman daha iyi olur. Yanlış anlaşılmazsın böylece.
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2008   #3
Cagatay
Kıdemli Üye

Yazılar: 163
Oyle yapmayi denedim ama cvp nedense gelmedi.
tekrar deneyecegim

saolun
Cagatay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2008   #4
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
o zaman...

Alıntı:
Cagatay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Oyle yapmayi denedim ama cvp nedense gelmedi.
tekrar deneyecegim

saolun
Bir tane değil de bir kaç tane öğretim görevlisine yaz. Baktın yine olmuyor bu sefer okulun öğrenci işlerine yazmanı öneririm.
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil