Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

Ingilterede dil bilmeyen bir öğrenci ne iş bulur

Seçenekler Stil
Alt 04.10.2009   #1
memoli1234
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Ingilterede dil bilmeyen bir öğrenci ne iş bulur

Ingiltere ye bir şekil dil öğrenme bahanesi ile geldik.para lazim geçinmemiz lazim.dil çat pat kendini doyuruyor...peki ingilterede yaşayan arkadaşlara soruyorum.....her işin muhakak bir aci devresi maglubiyet arasi vardir.kimse demior urtdişi gül pembe...fakat biraz sikintisina katlanir dayanirsak sonuçta bu işten mutlu çikmazmiyiz.soruyorum sizlere
memoli1234 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009   #2
angelus
Kıdemli Üye

Yazılar: 139
hıc dıl bılmeden cok zorlanırsınız.bence en az intermediate olmalı sevıye gelmeden once.
angelus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009   #3
lmspay
Üye

Yazılar: 88
selam

Arkadasım elementry bile olsan bi müddet kendını idare edicek kadar paran olursa 5-6 ayda kendını geliiştirir iş bulursun zaten .

Alıntı:
angelus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hıc dıl bılmeden cok zorlanırsınız.bence en az intermediate olmalı sevıye gelmeden once.
lmspay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009   #4
angelus
Kıdemli Üye

Yazılar: 139
Alıntı:
lmspay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasım elementry bile olsan bi müddet kendını idare edicek kadar paran olursa 5-6 ayda kendını geliiştirir iş bulursun zaten .
elemantary olsan nasıl iş bulucaksın?
angelus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.10.2009   #5
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Türklerin yanında Kebapçılarda iş bulabilirsin başa türlü zor, onlardan belirli kelimeleri öğrenirsin sipariş alırken neler lazım vs
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2009   #6
lmspay
Üye

Yazılar: 88
Ben elementry iş bulursun demedim 6 ay kadar falan kendını geliştirirse iş bulabilir .Ayrıca arkdasın dedigi gibi kendını geliştirene kadar kebabcıda falan calısabilir turklerın yanında.

Alıntı:
angelus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
elemantary olsan nasıl iş bulucaksın?
lmspay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.10.2009   #7
aitnamona
Üye

Yazılar: 32
valla dostum buranin kendi insanlari is bulamiyo senin sevuyen ne olursa olsun islemiyoo..sans ta lazim.girisimci ve cok caliskansan caliskan dedigim bi resturantik bulasiklarini tek basima hop diye yikarim dersen is bulursun.kimseylede irtibatin olmaz,inglizce gerekmi yo yani,ama az cok ta bilicen adamim..ben burda bi suru polonyali taniom az inglizceyle 3 kisinin yapacagi isi tek bi kisi yapio.is verende hep boyle elemanlari tercih edio.gd luck
aitnamona isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil