Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

ingiltere'de cep telefonu kullanımı

Seçenekler Stil
Alt 07.06.2009   #1
nepo
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Question ingiltere'de cep telefonu kullanımı

merhabalar, ben önümüzdeki günlerde yaklaşık 1 aylığına londra'ya gidiyorum. bu zaman zarfı içinde de oradan aldığım bir sim kartı kendi telefonuma takıp kullanmayı düşünmüştüm. ama şu 2-3 bant meselesi kafamı karıştırdı. telefonum nokia2630. türkiye'de sorduğum bir telefoncu çalışır demişti. kullanma kılavuzunda gsm900 ve gsm1800 şebekelerinde çalışır diyor. bu telefon sizce ingilterede çalışır mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.
nepo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2009   #2
kurbaga
Üye

Yazılar: 69
Çalışır diye düşünüyorum. Bende de Nokia N72 var. Yurtdışı kullanımına açtırdım ve hiçbir orun yaşamadan 2 ay boyunca kullandım geçen sene. Az önce çalışma frekanslarına baktım

Nokia N72 için;
EGSM 900/1800/1900,

Nokia 2630 için;
* Dual-band GSM 850/1900
* Dual-band EGSM 900/1800

Herhangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum.
kurbaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.06.2009   #3
nepo
Çaylak Üye

Yazılar: 2
teşekkür ederim cevabınız için. haklıymışsınız, kullanabiliyormuşum telefonumu. ingiltere'de gsm900/1800 ve gsm1800 frekansları kullanılıyormuş.
nepo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil