bu soruyu yabancı ogrenciler acısından cevaplıyorum. en populer meslekler garsonluk, ascılık, bodyguard, muhendis felansan fabrikalarda calısabilirsin, html photo shop biliyosan iyi isler bulabilirsin. ciddi diyom buralara adam hemen alıyolar 1 haftada falan is bulursun ha bide kanalizasyon iscileri deli para veriyolar. pok gibi kokuyon ama isten sonra
ben londraya yeni geldim 5 gün oldu geleli 8 ay burdayım dil okuluna gidiyorum bir yandanda çalışmak istiyorum nerden iş bulabilirim? Barans Court da oturuyorum. İngilizcem çok iyi değil ama intermediate.
hemen is. allahim ulkemin insanlari ne kadar caliskan. gozlerimden yas geldi vallahi. yaw ne calismasi bi dur bakalim. londrayi tani. gez gor. british museum a git. kralicenin sarayina gir. bak eylulde kapancak bidaha gidemezsin. takil saga sola
eğer çalısırsam daha çabuk gelişir ingilizcem şu an dil okuluna gidiyorum ama daha fazla pratik yapmam lazım. londrayı zaten geziyorum daha da çok zamanım var 9 ay burdayım. Öncelik ingilizcemi geliştirmek tabi birazda para kazansam fena olmaz malum çok pahalı londra.
ingilterede 2 ay felan kalacak olsam sorun değilde 8 ay kalacam biraz ek gelirde lazım tabi parttime iş baqmam lazım, sadece parada değil çok fazla boş zamanım var bi şeler yapmam lazım..