bı gece kızarkadasımla night cluba gıttık alman bu arada kız arakadsım.neyse elemaın bırısı geldı benım hatuna yanasmaya calısyor ben de uyardım bunu benım kız arkadsım uzak dur dedım.bıra almaya gıttım baktım eleman yıne orda bastım turkce kufuru tam dovuyordum kıbu sırada eleman turkce olarak sordu turkmusun dedı evet turkum dedim sonra senın turk oldugun zaten bellı 2 saatır bas gıt dıyorum hala benım hatunla muhabbete gırmeye calısyosun dedım))))
evdeki patlayan boruyu tamir edim derken su icinde kaldim agzimdan burnumdan su fiskirdi neyseki esim geldi ve su borusunun ustundeki mavi kucuk vanayi kapatinca bogulmaktan kurtuldum ama guzelde bi rezil oldum cok degil 5 dakka daha gecikse evi sel goturuyodu muhaha ;D
bide bu halloween aksami tik tik kapi caliyo bi acarsin 3 tane velet takmis suratina maskeleri bitaneside boyle cizgili bi iskelet giymis " Trick or Threat midir nedir onu diye la dedim yok trick mrick kaybolun bi tanesi kafama patlatti yumurta dunyayi cift gordum la dedim sizin halloweeninizide michael myersmisiniz uleeennnn neyse bunlar bi tuhaf ya sizede seneye kapiniza gelip thrick or threat diye soran maskeli seytanlardan gorurseniz sakin yaptigimi yapmayin muhaha kib