arkadaşlar herkese merhaba..10 gün sonra ingiltere'deyim kısmetse.ingiltere'de alışveriş yapmak türkiye'ye göre daha mı cazip yoksa alışverişi türkiye'de yapıp gitmek mi daha hesaplı? ayrıca bournemouth'da durum nasıl ? yani londra ile kıyaslanacak olursa,alışveriş olanakları nasıldır? bilgisi olan arkadaşlar , bilgilerini aktarırlasar memnun olurum..ayrıca site nefis olmuş henüz keşfettim..ellerinize saglık
duruma göre değişiyo galiba. kimisi londra çok pahalı derken, kimisi de hayır tam aksine çok ucuz sadece takip etmen gerekiyo bazı yerleri bilmen gerek diyo
kim doğru söylüyo bende anlamış değilim gidince görcez
Sevgili ceycey çok haklısın. Gehrsin güzellik,çirkinlik hatta ve hatta pahalılık kavramı bile o kadar göreceli ki... Bu tip sorulara sadece fiyatı veerek cevap vermek en iyisi. Kendi karar verir ucuz mu değil mi diye...
Ayrıca internet o kadar gelişti ki heryerin mutlaka resmi ve ayrıntılı bilgisi var. Bakılır ve karar verilir en azından fikir edinilmiş olunur. Oraya gidince de kendisi karar verir.
Bir tek arkadaş konusunda yardımcı olabilme yönünde burası önemli olabilir. Birbirine yakın olan kişiler buralardan tanışıp birbirine destek olabilir. Neyse nacizane görüşüm...
Saygılar
evet arkadaş çok haklı istersen en pahalısınıda en ucuzunuda bulursun iyi araştırman gerek sadece. ama buraya gelmeden önce türkiyeden elektronik almanı tavsiye etmen cep telefonları ipodlar foto makinaları vs. bunlar türkiyeye oranlar daha ucuza geliyor.
gümrükten geçerken bu aldıklarımız sorun olmaz mı peki? mesela telefon. türkiye'de kullanabilcekmiyim o telefonu ya da gümrükten geçerken yine para vermeyecek miyim?
picaddly square da underground cıkşında lilywhites die bir 5 katlı mağaza war herşey cok ucuz orda elbise şemsiye falan ben herşeyimi ordan almıştım düşün en kral montu 10 pounda aldım