the scret kitabini okuyanlar bilir, pozitif enerji cekimini belki bazi arkadaslarimiz icin sacma gelebilir ama ise yariyo
ornek verirsem hep bi arabam olsun isterdim her gun her gece hayal edip dusunurdum vede artik sahip oldum.
sabahleyin bankaya araba icin kredi almaya gitmisdim ama kredi alamadim sonra eve geldim annem seslendi o arada musterisi vardi, kadinda dedi annen soyledi benim eski araba 1 senedir oyle yatiyo kimse kullanmiyo onu, istersen sana onu 100 pounda veriyim (arabanin durumu super yeni araba oyle kulustur deil bu fiyata bedava yani )
isde o an bidefa daha kanitladim sirin ise yaradigini
siz bi sonraki duragi ingiltere olan yolcular kesinlikle pes etmeyin sabahleyin olumsuz olabilirken oglen cok mutlu olabiliyosunuz gercek inanci unutmayin
ewt ozgr cocuk hakli benm basmdan da gecti,bazen biseyi cok istiorum hic olmayack seyler oluyo bazen hayalini kuryorm cok gecmeden aynen meydana gelince suppeeer oluyo..nasl oluyo anlamiom ama pozitf dusunce zarar wermio hep ii oluyo..
bir seyi cok istersen gercekten, yurekten istersen olur derler hep
ne derece dogru bilmiyorum
cunku bazen istediklerimiz olur olmayinca da ama cok istemistim deriz
belki tesaduf belki sans belki kader
hicbir fikrim yok
ama ingiltere yolunda "pozitif dusun pozitif olsun" lafinin bizdeki muadili "iyi diyelim iyi olsun" mantigiyla hareket ediyorum