merhaba ben istanbuldan ingiliz vizesine bas vurdum alamadım (ingilterede dil egitimi almak için gidiyordum kendimi üç aylık kursa yazdırdım parada yatırdım birde şirketim bana bir kagıt yazdı bu vatandas sı bız oaraya yolluyoruz dil egitimi alsın dıye cunku şirketimiz turzm şirketi oldugu için bunun ingilizce ogrenmesini istiyoruz butun masrafları bize aitir diye ) şimdi benim ogrenmek istedigim şimdi ben kıbrıstan basvurrursam bir daha benim sansım ne kadar yani ordan alabilirmiyim birde su kıbrıs konsoloslugunun tel no yanda mail adresi ni bilen arkadaslara duyurulur bana lütfen yazın bekliyom .....tesekürler şimdiden ........
Han ......
han kardeş bende aynı durumdaydım istanbuldan reddedildi bunun nedeni olarak akademik kariyer falan bişiler dedi ama aslında diil yazıldıım dil kursu ucuz bi okuldu ondan vize vermediler sonra okulumu deiştirerek kıbrıstan basvuru yaptım ve suan londra dayım saygılar .. bence sende bnim gbi yap kıbrıstannnnnn
han kardeş bende aynı durumdaydım istanbuldan reddedildi bunun nedeni olarak akademik kariyer falan bişiler dedi ama aslında diil yazıldıım dil kursu ucuz bi okuldu ondan vize vermediler sonra okulumu deiştirerek kıbrıstan basvuru yaptım ve suan londra dayım saygılar .. bence sende bnim gbi yap kıbrıstannnnnn
sana katiliyorum arkadasim kibris tan alma sansi daha yuksek