Arkadaslar vize basvurusuna nerden basvursak sizce daha kolay veriyolar bu konu hakkinda bilgisi olan varmi? Bana avukat ankaradakisi buyuk elcilik oldugu icin orda kurallar biraz daha kati yani istnabula oranla ankaradan vize alabilme sansi %20 daha dusuk dedi ama baan pek cazip gelmedi ya sizce?
ben kıbrıs konsolosluğundan almayı düşünüyorum 1 günde yanıtlıyorlar. ankara ve istanbul 15 gün sonraya randevu veriyorlar üstelik onların red verdiği bir çok kişiye kıbrıs vize verebiliyor bende çok araştırdım en iyi kıbrıs görünüyor şu durumda ama sende türkiyeden almak istemezsen kıbrısa 1 gün önceden gitmen gerekiyor en erken 10 da iniyor uçak ama sabah 7.30 ve 9.30 arası başvuru alımları başlayıp bitiyor. ingilizcen yetersiz ise bir danışman bulmalısın o senin adına formu ingilizce dolduruyor. bol şans arkadaşım.
ogrenci vizesi icin kibris istatislikler oyle gosteriyorki kibris daha avantajli ben iskocyadayim arkadasim ogrenci vizesi almak icin daha once ankaraya basvurdu alamdi daha sonra kibristan basvurdu toplam 2 gun icinde aldi vizesini bilginize
evet ikinizde kibris demissiniz ama esimin kibristan vizeye basvurmasi imkansiz o yuzden ank diye dusunuyoruz ama bilmiyorum yerlesim vizesi icin ank'mi ist'mu daha avantajli arastirmak lazim ama nsl illaki burda arkadaslardan bilenler vardir..
merhabalar arkadasim bilgi verdigin icin cok sagol ben suan ingilteredeyim student visitor vizesi verdiler bana o yuzden tekrar vize basvurusu yapmam gerekiyor turkiyeden degil de kibristan basvurayi diorum ingilterede bir okula yazilmadin onun icin de bir belge goturdun mu onu sormak istiorum bir de kibris parasi alman gerekiormus galiba euro gecerli deilmis o konularda da bilgin varsa verirsen cok sevinirm ?
cok saol arkadasim tek deisiklik bu o zaman onun disinda senin dedigin belgeleri hazirlicam gitmeden randevu almam gerekiormus galiba bir de bi form lazim ingilzce internetten doldurabilrisn demistin galiba o forma nasil ulascam bi bilgin var mi
Gitmeden randevu almana gerek yok,
Formu internetten indirebilirsin, internetten doldurabileceğin bi yer yok sanırım,
download yapıp çıktı alırsın yada vize başvurusu yapacağın yerden alırsın.
ankara nasıl bilmiyorum ama sanırım istanbul feci yoğun! herkes gibi ben de artık tracking number ımı girdikten sonra ekranda cıkan o "arrived at the visa section" yazısını göremekten sıkıldım! basvurumu yapalı 2 haftayı gecti ve hala bir değişiklik yok!! Ve biletim haftaya!! Hem de sadece 6 gunluk bir arkadas gezisi için turist vizesi basvurusu yapmıstım! Ve sanırım biletim, verdigim vize parası hepsi yandı!!!
14/03 te bende ankara dan başvuru yapmıştım bugün Arrived at the Ankara Visa Application Centre WorldBridge Office yazıyor... olumlu olup olmadığını pasaportu alınca mı öğrenebiliyoruz, daha önce öğrenmenin bir yolu yok mu?