İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

ingiltere vatandaşı gibi ucuza okumak

Seçenekler Stil
Alt 17.02.2010   #1
berkkarabacak
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Exclamation ingiltere vatandaşı gibi ucuza okumak

slm.ben türkiyede liseyi bitircem seneye fakat ingiltere vatandaşı gibi ingilterede ucuza okumak için ne yapmak gerek,sahte bi şirket açsak olur mu?
berkkarabacak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2010   #2
mutlu
Çaylak Üye

Yazılar: 26
Alıntı:
berkkarabacak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
slm.ben türkiyede liseyi bitircem seneye fakat ingiltere vatandaşı gibi ingilterede ucuza okumak için ne yapmak gerek,sahte bi şirket açsak olur mu?
burdan da bildirirsin artik acacagin sirketin adini fln hic girme o islere benden solemesi...
mutlu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2010   #3
suskunluk
Kıdemli Üye

Yazılar: 133
ab pasaportun yoksa veya ing. vatandaşlığı almamışsan onlarla nasıl aynı haklara sahip olacaksın? sırf merakımdan soruyorum. şirket falan ne alaka?
varsa böyle bir metot bana da yazsana. yüksek yapmak istiyorum, çok pahalı yahu)
suskunluk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.02.2010   #4
berkkarabacak
Çaylak Üye

Yazılar: 3
ingilterede bi arkadaş demişti yöntemleri vardır diye bende size soruyorum,nasıl ucuza okurum diye?bide university wales çok ucuzmuş doğrumu ingilizcesi olan bir fiyatlarını öğrenirse büyük sevap işler valla
berkkarabacak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2010   #5
zhn_yig
Kıdemli Üye

Yazılar: 150
Valla hocam benim gezmedigim okul kalmadi,ve konusmadigim kimsede ama senin ingiliz vatandasi yada surekli oturum iznin olmadigi surece homestudent ucreti odemen mumkun degil.Sahte sirketten kastin ankara anlasmasi icin falan sanirim ama oda olmaz,onunla da homestudent olamazsin.Fiyatlara gelince homestudent bir ogrenci 1000-1500 sterlin oderken bir uni bolumunun yilligina sen 8 ile 10 bin arasi oduyorsun o kadar pahali yani.Parasi olan gelsin mantigi var.Hatta hukumet degisiyor burada ve daha sert kurallar gelebilir.
zhn_yig isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2010   #6
Knight
Üye

Yazılar: 57
Alıntı:
zhn_yig´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla hocam benim gezmedigim okul kalmadi,ve konusmadigim kimsede ama senin ingiliz vatandasi yada surekli oturum iznin olmadigi surece homestudent ucreti odemen mumkun degil.Sahte sirketten kastin ankara anlasmasi icin falan sanirim ama oda olmaz,onunla da homestudent olamazsin.Fiyatlara gelince homestudent bir ogrenci 1000-1500 sterlin oderken bir uni bolumunun yilligina sen 8 ile 10 bin arasi oduyorsun o kadar pahali yani.Parasi olan gelsin mantigi var.Hatta hukumet degisiyor burada ve daha sert kurallar gelebilir.
Hukumet degisti evet Muhafazakar liberal parti geldi.
Knight isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2010   #7
Oh_My_Goth!
Çaylak Üye

Yazılar: 4
Muhafazakarlardan kurtulmak istedikçe kaçış yolunda da mı onlar........Peki nedir durum hocam?Şuan nasıl okul fiyatları ortalama?Londra'da mesela?
Oh_My_Goth! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil