almanyanin her seyi daha zor. sirketten kabul edildigi, avrupadan masteri bankada parasi oldugu halde bi arkadasimi 3kere calisma vizesini red ettiler. turist de kasarlar. amma velakin ztn almanyaya gideceksen almanyadan alacaaksin, ingltere vizesi sana almanya kapisi acmiyor malum
Hiç alakası yok çok boş konuşuyorsunuz gerekli nedenin varsa, şartları sağlarsan her yere kabul edilirsin. siz biraz evinizden mahalle ağzı geyik yapıyorsunuz bence.
İlk yurtdışı çıkışımı almanya vizesiyle yaptım (almanyadan aldığım schengen ile)
Davet edenler maddi durumu çok iyi olan insanlardı. Bunun da bi etkisi olabilir.
Ama randevu sistemi ve yüzyüze görüşme süresi beni kasıyor. (kasıyor derken kitlenmek değil mevzu, vakit kaybı) o yüzden ondan sonraki almanya ziyaretlerimi fransa vizesiyle yaptım... (fr schengen)
ingiltereye öğrenci olarak geldim, ama başlığı takipteyim çünkü kardeşimi davet etmek istiyorum. Yaşamasam da yine de gelmesine mani olmazlar heralde
Hiç alakası yok çok boş konuşuyorsunuz gerekli nedenin varsa, şartları sağlarsan her yere kabul edilirsin. siz biraz evinizden mahalle ağzı geyik yapıyorsunuz bence.
Alıntı:
lachicaturca´isimli üyeden Alıntı
almanyanin her seyi daha zor. sirketten kabul edildigi, avrupadan masteri bankada parasi oldugu halde bi arkadasimi 3kere calisma vizesini red ettiler. turist de kasarlar. amma velakin ztn almanyaya gideceksen almanyadan alacaaksin, ingltere vizesi sana almanya kapisi acmiyor malum
Mahalle agziyla geyik yapan sensin arkadasim..
Yukarda arkadasin alintiyi oku sana zahmet..
Ben Universiteden yuksek lisans icin sartli kabul aldim universitenin dil kursuna kaydoldum parasini yatirdigim halde bana sorun cikti almancami yetersiz gorduler..Itiraz ettim ikinci sefer gittgimde ordaki bayanla gayet guzel sekilde konustuk o sordu ben cevapladim tesekkur etti..
15 gun sonra bir mektup Ankara" da Goethe Enstitusunde filan enaz 6 ay ders almam gerekiyormus..
Zaten Universiteden once dil kursuna gidecegim kaydim yapilmis parasi yatmis Turkiye"deki kurs nerden cikti..
Kesinlikle eksik belgem filan yoktu red filanda almadim belgelerimi aldim buraya basvurdum ve geldim...
Ingiltere bence kesinlikle en kolayi...