Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

İngiltere mi yoksa Almanya ziyaretçi vizesi mi zor?

Seçenekler Stil
Alt 19.07.2010   #1
reklamcilikmezunu
Çaylak Üye

Yazılar: 18
İngiltere mi yoksa Almanya ziyaretçi vizesi mi zor?

Merhaba Arkadaşlar,

Davetiye yoluyla ziyaretçi vizesinde, Almanya mı yoksa İngiltere mi zor?
reklamcilikmezunu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2010   #2
lachicaturca
Üye

Yazılar: 48
almanyanin her seyi daha zor. sirketten kabul edildigi, avrupadan masteri bankada parasi oldugu halde bi arkadasimi 3kere calisma vizesini red ettiler. turist de kasarlar. amma velakin ztn almanyaya gideceksen almanyadan alacaaksin, ingltere vizesi sana almanya kapisi acmiyor malum
lachicaturca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2010   #3
tarikbellikli
Kıdemli Üye

Yazılar: 118
Almanya bencede impossible dostum...

Ingiltereye elini kolunu sallayan geliyor desek yeridir.. ))
tarikbellikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2010   #4
Charge
Üye

Yazılar: 60
Hiç alakası yok çok boş konuşuyorsunuz gerekli nedenin varsa, şartları sağlarsan her yere kabul edilirsin. siz biraz evinizden mahalle ağzı geyik yapıyorsunuz bence.
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.07.2010   #5
aras
Kıdemli Üye

Yazılar: 129
İlk yurtdışı çıkışımı almanya vizesiyle yaptım (almanyadan aldığım schengen ile)

Davet edenler maddi durumu çok iyi olan insanlardı. Bunun da bi etkisi olabilir.

Ama randevu sistemi ve yüzyüze görüşme süresi beni kasıyor. (kasıyor derken kitlenmek değil mevzu, vakit kaybı) o yüzden ondan sonraki almanya ziyaretlerimi fransa vizesiyle yaptım... (fr schengen)

ingiltereye öğrenci olarak geldim, ama başlığı takipteyim çünkü kardeşimi davet etmek istiyorum. Yaşamasam da yine de gelmesine mani olmazlar heralde
aras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2010   #6
tarikbellikli
Kıdemli Üye

Yazılar: 118
Alıntı:
Charge´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç alakası yok çok boş konuşuyorsunuz gerekli nedenin varsa, şartları sağlarsan her yere kabul edilirsin. siz biraz evinizden mahalle ağzı geyik yapıyorsunuz bence.
Alıntı:
lachicaturca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
almanyanin her seyi daha zor. sirketten kabul edildigi, avrupadan masteri bankada parasi oldugu halde bi arkadasimi 3kere calisma vizesini red ettiler. turist de kasarlar. amma velakin ztn almanyaya gideceksen almanyadan alacaaksin, ingltere vizesi sana almanya kapisi acmiyor malum

Mahalle agziyla geyik yapan sensin arkadasim..
Yukarda arkadasin alintiyi oku sana zahmet..
Ben Universiteden yuksek lisans icin sartli kabul aldim universitenin dil kursuna kaydoldum parasini yatirdigim halde bana sorun cikti almancami yetersiz gorduler..Itiraz ettim ikinci sefer gittgimde ordaki bayanla gayet guzel sekilde konustuk o sordu ben cevapladim tesekkur etti..
15 gun sonra bir mektup Ankara" da Goethe Enstitusunde filan enaz 6 ay ders almam gerekiyormus..
Zaten Universiteden once dil kursuna gidecegim kaydim yapilmis parasi yatmis Turkiye"deki kurs nerden cikti..
Kesinlikle eksik belgem filan yoktu red filanda almadim belgelerimi aldim buraya basvurdum ve geldim...
Ingiltere bence kesinlikle en kolayi...
tarikbellikli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.07.2010   #7
Charge
Üye

Yazılar: 60
Bak demekki birşeyi eksik yapmışsın dilin yetersizmiş gitmek için!
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil