Merhabalar ben bi kac topic okudum ama yeterli bilgi edinemedim.Sadece ingiltere ici msj ve konusma olark e hesapli olan hat hangisi.Vodafone
kullaniyorm ve epey bi pahali geldi bana simdiden tesekkurler
sanirim three " 3 " en hesaplisi 12p flat rate her yone her yere diye biliyorum ama netten 5 dk da kisa bi arastirmayla herseyi ogrenebilirisn ben de gecmeyi dusundum tthree ye ama herkese teker teker ulasip yeni no bu demek kasti vodafone devam
ya arkadaşlar elektronik araçlar çokmu pahalı sizce londrada falan..ben gitmeden yeni bir laptop almak istiorum eskisini aileme bırakacağım...Ama bazı arkadaşlar ordan almamı söylediler ne yapmalıyımmmmm
lebera kullandım çok cazip ama inanın hiçbiyerde çekmio çekim gücü çok az genelde gelen hep şikayet çekmio oluşuydu t mobile çok pahalı sakın kullanmayın derim vadafone kullanıorum ama daaha çözemedim pahalı sanki biraz valla gözünü seveyim kampüscellin turkcelin:
ya arkadaşlar elektronik araçlar çokmu pahalı sizce londrada falan..ben gitmeden yeni bir laptop almak istiorum eskisini aileme bırakacağım...Ama bazı arkadaşlar ordan almamı söylediler ne yapmalıyımmmmm
walla alicgn aptoba gore degisir bazilarnda tryle arasinda 100 ytl bazilarinda 500 ytl war ben karsilastirmistim alirken bende burdan aldim bekledim trden almamistim gelirken.450 pounda guzl bisey alabilirisn
walla alicgn aptoba gore degisir bazilarnda tryle arasinda 100 ytl bazilarinda 500 ytl war ben karsilastirmistim alirken bende burdan aldim bekledim trden almamistim gelirken.450 pounda guzl bisey alabilirisn
haklısın arkadaşlarım giden bazıları çok pahalı bazıları ucuz diyor..
Ya ben zaten çok klas bişi aramıorum sahşen hani ailemle falan görüşmek ufak çaplı bi laptop olsada yeterlii..
Ve dün arkadaşım eğer geliceksen mutlaka londraya gelmelisin diyor diğer yerler kötüymüşş