İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

ingiltere hakkinda kucuk bilgiler

Seçenekler Stil
Alt 22.11.2007   #1
gagari
Üye

Yazılar: 81
ingiltere hakkinda kucuk bilgiler

-İngilteredeki turk gazetelerin hic birinin yazdiklerine inanmayin. Cunku isteyen herkes haber yaptirabilir. Mantiklari su bastir parayi yapalim haberini. Yani, hepsi dolma haber gerceklik payi yok. Gercek haber olanlar isen saglan soldan asirma...

-ingilteredeki turkiye asillilarin buyuk bir bolumu birbirlerini cekemeyen ve becil insanlardir. Hepside gosteris mereklisidir. Ac gezen ama kuyrugu dik tutanlardandir.

-Bir cok avrupada yasayan turkiye asillilar gibi birinci kusak daha medeniyetin gerektirdigi gibi yasamamaktadir. . Yani yasadigi topluma uygun davranmazlar. Yillardir burda olanlar vardir ama tek kelime ingilizce bilmezler. ikinci kusaklar ve daha sonrakiler ise tam olarak nasil serseri oluruz diye cabalamaktadir.

Bunlar ingilterenin gercekleri arkadaslar. Tatli hulyalara kanmayin...
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.11.2007   #2
exclamation!
Üye

Yazılar: 43
Re: ingiltere hakkinda kucuk bilgiler

-ingilteredeki turkiye asillilarin buyuk bir bolumu birbirlerini cekemeyen ve becil insanlardir. Hepside gosteris mereklisidir. Ac gezen ama kuyrugu dik tutanlardandir.

buna kesinlikle katiliyorum...burda neredeyse kendi milletimden sogudum diyebilirim..hatta bi kismi bence Turk'um demese bizim icin daha hayirli olacak gibi...insanlar neden Turkleri sevmiyor buraya gelince anladim daha onceleri anlam veremezdim... "ne mutlu Turkum Diyene" ama bunu kabul bile edemeyen zihniyet buralarda ben Turkum diyerek salinip butun toplumumuzu yanlis tanitiyor dunyaya...
exclamation! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.2007   #3
Etradis
Çaylak Üye

Yazılar: 7
zaten heryeri kebabcı görünce bi dumur oluyo insan..
baska bi dumur da , güzelim patates kızartmasına bolca sirke döküp yemeleri.. ıyyy..
Etradis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil