-İngilteredeki turk gazetelerin hic birinin yazdiklerine inanmayin. Cunku isteyen herkes haber yaptirabilir. Mantiklari su bastir parayi yapalim haberini. Yani, hepsi dolma haber gerceklik payi yok. Gercek haber olanlar isen saglan soldan asirma...
-ingilteredeki turkiye asillilarin buyuk bir bolumu birbirlerini cekemeyen ve becil insanlardir. Hepside gosteris mereklisidir. Ac gezen ama kuyrugu dik tutanlardandir.
-Bir cok avrupada yasayan turkiye asillilar gibi birinci kusak daha medeniyetin gerektirdigi gibi yasamamaktadir. . Yani yasadigi topluma uygun davranmazlar. Yillardir burda olanlar vardir ama tek kelime ingilizce bilmezler. ikinci kusaklar ve daha sonrakiler ise tam olarak nasil serseri oluruz diye cabalamaktadir.
Bunlar ingilterenin gercekleri arkadaslar. Tatli hulyalara kanmayin...
-ingilteredeki turkiye asillilarin buyuk bir bolumu birbirlerini cekemeyen ve becil insanlardir. Hepside gosteris mereklisidir. Ac gezen ama kuyrugu dik tutanlardandir.
buna kesinlikle katiliyorum...burda neredeyse kendi milletimden sogudum diyebilirim..hatta bi kismi bence Turk'um demese bizim icin daha hayirli olacak gibi...insanlar neden Turkleri sevmiyor buraya gelince anladim daha onceleri anlam veremezdim... "ne mutlu Turkum Diyene" ama bunu kabul bile edemeyen zihniyet buralarda ben Turkum diyerek salinip butun toplumumuzu yanlis tanitiyor dunyaya...