Ulaşım ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam » Ulaşım »

ıngıltere gıdıs ve gelıs ucak fıyatları (en ucuz yolu )

Seçenekler Stil
Alt 28.07.2009   #1
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
ıngıltere gıdıs ve gelıs ucak fıyatları (en ucuz yolu )

SELAM ARKADASLAR

INGILTEREYE UCAK BILETI GIDIS VEYA DONUS EN UYGUN YOLLU NE KADAR bazı toruzm formalaraının sıtelerıne baktım ıngılteredekı 65 sterlinn 79 sterlin falan yaziyor dogrumudr??
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2009   #2
haseris
Üye

Yazılar: 64
arkadaşım ben gidiş dönüş aldım. gidişim 17 ağustos dönşüm 10 ekim.biletide temmuz ortasında aldım.istanbuldan çıkışlı.482 tl pegasus. ama okulun merkeze yakınsa biraz parana kıy thy al. çünkü pegasus stanted'a iniyor oradan zaten okula gitmek 30 paund.yani anlayacağın ben bile keşke thy den alsaydım diyorum))
haseris isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2009   #3
haseris
Üye

Yazılar: 64
ayrıca...stansted!tan okula gitmek ayrı bir çileeeee. nede olsa ilk defa gidiyoruz ama hetrowa inecek olan uçakalrı tercih et. benden tavsiye
haseris isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2009   #4
elisaa
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumda yeniyim. Öncelikle belirtmek istedim. Ben de eylül ayında bournemouth taki bir dil okuluna gidicem. Uçak biletimi aldım önceden baya ucuza denk geldiği için. Ben Londra, Gatwick havaalanından Bournemouth a ulaşımın rahat olup olmadığını sormak istiyordum. Ayrıca ilk defa ve tek başıma gidiyor olacağım için biraz kaygılarım var. Lütfen yardımm ::
elisaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2009   #5
Filanguage
Kıdemli Üye

Alıntı:
elisaa´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumda yeniyim. Öncelikle belirtmek istedim. Ben de eylül ayında bournemouth taki bir dil okuluna gidicem. Uçak biletimi aldım önceden baya ucuza denk geldiği için. Ben Londra, Gatwick havaalanından Bournemouth a ulaşımın rahat olup olmadığını sormak istiyordum. Ayrıca ilk defa ve tek başıma gidiyor olacağım için biraz kaygılarım var. Lütfen yardımm ::
elisa ... kaygisi olmayan yok bu forumda rahat ol .. hepimiz senin gibiyiz .. birde soyle bir sorun var ya vize red alirsa cikamazsan ? niye cok erken aldin ucak biletini ? merak ettim neyse umarim cok iyi gecer hersey diledigin gibi olur .. bu arada .. google map tan dan bak adamlar olayi asmislar .. alternatif yollar metro taksi bus hepsinin fiyatida nette var
Alt 04.08.2009   #6
elisaa
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Aslında doğru söylüyorsun Filanguage.:S Hiç düşünmemiştim heyecana kapılıp çook önceden aldım hemde.Teşekkür ederim.
elisaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2009   #7
sirius
Üye

Yazılar: 96
filanguage uçak biletleri için birkaç firmadan teklif aldım yine en uygunu THY söylediler inanılır gibi değil çünkügidiş dönüş 205€ fiyat verdiler .Aslında İtalya aktarmalı uçaklar çok daha uygun görünüyor ama havaalanı vergileri çok yüksek onun aktarma yaparken yine vergi alıyorlar bilgilerinize...
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2009   #8
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Her aktarmali bilet size o ulkede aktarma hakki vermez unutmayin aktarmali biletiniz var ise bazi ulkeler transit vizesi de istemektedirler. bunu da acentenize sorun yada THY ile ucacaksaniz mutlaka musteri temsilcileri ile konuyu gorusun.

Nedense akliniza ucuz bilet easy jet, pegasus gibi firmalar gelir ama British air ve THY ye kimse bakmaz BA 99 pounda kadar dusuyor bazi donemlerde takip edin cok ucuza ve bagaj sikintiniz olmadan ucarsiniz.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.08.2009   #9
Filanguage
Kıdemli Üye

Arrow

Alıntı:
sirlan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Her aktarmali bilet size o ulkede aktarma hakki vermez unutmayin aktarmali biletiniz var ise bazi ulkeler transit vizesi de istemektedirler. bunu da acentenize sorun yada THY ile ucacaksaniz mutlaka musteri temsilcileri ile konuyu gorusun.

Nedense akliniza ucuz bilet easy jet, pegasus gibi firmalar gelir ama British air ve THY ye kimse bakmaz BA 99 pounda kadar dusuyor bazi donemlerde takip edin cok ucuza ve bagaj sikintiniz olmadan ucarsiniz.
merhaba sirlan ..

kafam cok karisti simdi ! bu ucak biletleriylşe alakali bana detayli bir bilgi versen .. hangi kurumu aradiysam diyorki londraya direk ucus yok hepsi aktarmali diyor boyle bisey varmi ? birde aktarmali bilet icin vize uzerinde aktarmali diye bir ibareninmi olmasi lazim !!! aydinlat beni guzel insan
Alt 05.08.2009   #10
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
neden kurum ariyorsun
www.opodo.com
www.expedia.co.uk
www.ba.com
www.thy.com
www.pegasus.com
www.easyjet.com
www.flybmi.com

direk sayfalarina bak araci kurumlar avantada alirlar unutma. buradan direk kredi kartindan biletini alirsin. duzeltme. Herhangi bir debit kartla bile alabilirsiniz.

Konu sirlan tarafından (05.08.2009 Saat 16:44 ) değiştirilmiştir.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil