Arkadaslar ingilterede ehliyet almam icin ingiliz vatandasi olma zorunlulugum varmi yada kac yil burda olmam gerekiyo yada isteyen herkes ingiliz ehliyetine basvurabilirmi , bilen arkadaslardan yardim bekliyorum lutfen
Arkadaslar ingilterede ehliyet almam icin ingiliz vatandasi olma zorunlulugum varmi yada kac yil burda olmam gerekiyo yada isteyen herkes ingiliz ehliyetine basvurabilirmi , bilen arkadaslardan yardim bekliyorum lutfen
arkadaşım bu konu için bir başlık açılmıştı gözden kaçırdın sanırım. türk ehliyetin ingilterede 1 yıl geçerli 1 yıl sonra kullanabilmek için sınava giriyorsun.
Uzun donem ogrenci vizen varsa ingiliz ehliyeti alabilirsin, vizen yoksa yani gocmen durumunda isen orada en az 2 sene yasamis oldugunu ispatlaman gerek.. Ingilterede isen en yakin postaneden bir adet basvuru formu alip incele, gereken bilgilere oradan ulasabilirsin.
Uzun donem ogrenci vizen varsa ingiliz ehliyeti alabilirsin, vizen yoksa yani gocmen durumunda isen orada en az 2 sene yasamis oldugunu ispatlaman gerek.. Ingilterede isen en yakin postaneden bir adet basvuru formu alip incele, gereken bilgilere oradan ulasabilirsin.
oncelikle cevabin icin tsk , yerlesim vizem var ama buraya geleli daha 8 ay falan oldu fakat vizem 2 senelik , ehliyet alma hakkim varmi gene kardes yoksa 2 yil beklemek zorundamiyim ,
uk de enaz 185 kaldigini ispatlaman gerekir
yazili imtahan gireceksin
arti
ders almani tavsiye ederim
10 15 20 butcene gore
burda direksiyon sinavi cok zor
dersi araba kullanmak icin degil
sinacvi gecmek icin aliyorsun
turk ehliyetin varasa 1 yil gecerli
ucuz bi araba alip ve insurance yaptiktan sonra biraz yol tecrubesi edin
arkasaslarin varsa sana yardim edeceklerdir
kolay gelsin
uk de enaz 185 kaldigini ispatlaman gerekir
yazili imtahan gireceksin
arti
ders almani tavsiye ederim
10 15 20 butcene gore
burda direksiyon sinavi cok zor
dersi araba kullanmak icin degil
sinacvi gecmek icin aliyorsun
turk ehliyetin varasa 1 yil gecerli
ucuz bi araba alip ve insurance yaptiktan sonra biraz yol tecrubesi edin
arkasaslarin varsa sana yardim edeceklerdir
kolay gelsin
cok tsk ederim yani diyosunki en az 6 ay burda kaldigini ispatlamadan ehliyet alamazsin , cok sagol kardes yararli bilgiler icin