slm arkadaşlar,
ingiltere ye gitme kararı aldım bugün itibariyle,ama bunu nasıl gerçekleştireceğimi bilmiorum..ne kadar paraya ihtiyacım olur..orada kesin çalışacak bi iş bulabilirmiyim..aslında öğretmenim ama bu kpss deli etti beni 3 aylığına bi kursa gitsem hem çalışsam nasıl olur ki..ingilizce biliorum kolej mezunuyum üni eğitimimi almanca aldım ama ingilizcem süper olmasada yeterli seviyede.bana yardımcı olabilcek ve yol gösterecek olursa çk sevinirimm..
slm arkadaşlar,
ingiltere ye gitme kararı aldım bugün itibariyle,ama bunu nasıl gerçekleştireceğimi bilmiorum..ne kadar paraya ihtiyacım olur..orada kesin çalışacak bi iş bulabilirmiyim..aslında öğretmenim ama bu kpss deli etti beni 3 aylığına bi kursa gitsem hem çalışsam nasıl olur ki..ingilizce biliorum kolej mezunuyum üni eğitimimi almanca aldım ama ingilizcem süper olmasada yeterli seviyede.bana yardımcı olabilcek ve yol gösterecek olursa çk sevinirimm..
Dil okuluna gitmeyi düşünüyorsan bikaç acentayla görüş, internettende pek çok konuda bilgi alabilirsin.Dil okulu dışında üni.,master yada maaşlı staj programları ...pek çok seçenek var.Sadece ne yapmayı düşündüğünü paylaşırsan sanırım pek çok kişi fikir verebilir.Başarılar..
slm arkadaşlar,
Ben de geçen sene gitmiştim. Şimdi ocakta work&study'le yeniden gidiyorum. Soruların varsa cevaplayabilirim?
aslına bakılırsa ne kadar ve nerede kalacağım belli değil..ama anladım ki en az 6 ay kalmam gerekio.tek sorun bunu nasıl yapacağım..öğrenci değilim üni biteli 4 sene oldu.eğitim fakültesi mezunuyum.Bi kurs benim için ne kadar doğru olur bilem,orumm
Önce dil kursu amaçlımı gitmiştiniz yoksa başka bi programmıydı?benim work&study ile gitme şansım varmı?
Geçen yaz gitmiştim. Böyle okul, konaklama, uçak herşey dahil bir programla. Bu sene de aynı firmanın work & study programıyla vize aldım. 1 yıl süreli. İngilizce seviyeniz nasıl? kendinizi anlatacak kadar ingilizce konuşabiliyor musunuz gerçekten? o zamangidebilirsiniz tabii. Birde 30 yaşını geçmemiş olmak gerekiyor. Ben bu kadar biliyorum detayları onlarla konuşmak lazım
herşey dahil bi programa henüz ulaşamadım
baktıklarımda bana fiyatlı gelio..sonuçta orda para kazanabileceğim kesin değil.ve elimdeki parayıda ingilterede bitirip tr ye dönmek istemem.Ekonomik bi programa rastlayamadım ne yazık ki.Acaba varda ben mi bulamıorum