Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » Sertifika / Diploma »

ingiltere de yeni bi yaşam

Seçenekler Stil
Alt 31.10.2009   #1
julıann
Çaylak Üye

Yazılar: 5
ingiltere de yeni bi yaşam

slm arkadaşlar,
ingiltere ye gitme kararı aldım bugün itibariyle,ama bunu nasıl gerçekleştireceğimi bilmiorum..ne kadar paraya ihtiyacım olur..orada kesin çalışacak bi iş bulabilirmiyim..aslında öğretmenim ama bu kpss deli etti beni 3 aylığına bi kursa gitsem hem çalışsam nasıl olur ki..ingilizce biliorum kolej mezunuyum üni eğitimimi almanca aldım ama ingilizcem süper olmasada yeterli seviyede.bana yardımcı olabilcek ve yol gösterecek olursa çk sevinirimm..
julıann isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2009   #2
julıann
Çaylak Üye

en çaylak benim galibaa
Alt 31.10.2009   #3
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
sanırım en çaylaklardan birisin fakat yazından ne demek istediğini anlayamadım. yani biraz daha açıklarsan belki fikri olan birileri çıkabilir.

Alıntı:
julıann´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
en çaylak benim galibaa
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2009   #4
kerem
Çaylak Üye

Yazılar: 26
Alıntı:
slm arkadaşlar,
ingiltere ye gitme kararı aldım bugün itibariyle,ama bunu nasıl gerçekleştireceğimi bilmiorum..ne kadar paraya ihtiyacım olur..orada kesin çalışacak bi iş bulabilirmiyim..aslında öğretmenim ama bu kpss deli etti beni 3 aylığına bi kursa gitsem hem çalışsam nasıl olur ki..ingilizce biliorum kolej mezunuyum üni eğitimimi almanca aldım ama ingilizcem süper olmasada yeterli seviyede.bana yardımcı olabilcek ve yol gösterecek olursa çk sevinirimm..
ne kadar kalacaksın ve nerede kalacaksın?
kerem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2009   #5
Babb
Üye

Yazılar: 83
Dil okuluna gitmeyi düşünüyorsan bikaç acentayla görüş, internettende pek çok konuda bilgi alabilirsin.Dil okulu dışında üni.,master yada maaşlı staj programları ...pek çok seçenek var.Sadece ne yapmayı düşündüğünü paylaşırsan sanırım pek çok kişi fikir verebilir.Başarılar..
Babb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.10.2009   #6
cansu75
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Alıntı:
slm arkadaşlar,
Ben de geçen sene gitmiştim. Şimdi ocakta work&study'le yeniden gidiyorum. Soruların varsa cevaplayabilirim?
cansu75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2009   #7
julıann
Çaylak Üye

Alıntı:
kerem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ne kadar kalacaksın ve nerede kalacaksın?
aslına bakılırsa ne kadar ve nerede kalacağım belli değil..ama anladım ki en az 6 ay kalmam gerekio.tek sorun bunu nasıl yapacağım..öğrenci değilim üni biteli 4 sene oldu.eğitim fakültesi mezunuyum.Bi kurs benim için ne kadar doğru olur bilem,orumm
Alt 01.11.2009   #8
julıann
Çaylak Üye

Alıntı:
cansu75´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de geçen sene gitmiştim. Şimdi ocakta work&study'le yeniden gidiyorum. Soruların varsa cevaplayabilirim?
Önce dil kursu amaçlımı gitmiştiniz yoksa başka bi programmıydı?benim work&study ile gitme şansım varmı?
Alt 01.11.2009   #9
cansu75
Çaylak Üye

Yazılar: 11
Alıntı:
Önce dil kursu amaçlımı gitmiştiniz yoksa başka bi programmıydı?benim work&study ile gitme şansım varmı?
Geçen yaz gitmiştim. Böyle okul, konaklama, uçak herşey dahil bir programla. Bu sene de aynı firmanın work & study programıyla vize aldım. 1 yıl süreli. İngilizce seviyeniz nasıl? kendinizi anlatacak kadar ingilizce konuşabiliyor musunuz gerçekten? o zamangidebilirsiniz tabii. Birde 30 yaşını geçmemiş olmak gerekiyor. Ben bu kadar biliyorum detayları onlarla konuşmak lazım
cansu75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.11.2009   #10
julıann
Çaylak Üye

herşey dahil bi programa henüz ulaşamadım
baktıklarımda bana fiyatlı gelio..sonuçta orda para kazanabileceğim kesin değil.ve elimdeki parayıda ingilterede bitirip tr ye dönmek istemem.Ekonomik bi programa rastlayamadım ne yazık ki.Acaba varda ben mi bulamıorum

Seçenekler
Stil