bildigim kadariyla vizenin 8 aylik olmasi lazim
okuldan alacagin bi yazi ve pasaportunla bankaya gidip hesap acabilirsin
hsbc hesabi olan biriyle gidersen sen ve o hesap sahibi 10 pound kazaniyor
Arkadaşlar şöyle bir durum söz konusu. Ben gitmeden önce HSBC'den hesap açtırayım dedim, sadece ytl hesabı açabiliyorlarmış , İngiltere'ye gittiğimizde bankamatik kartımızı bankamatiğe taktığımızda hesabındaki parayı pound olarak gösteriyormuş ne mantıktır yaaa????????
Arkadaşlar şöyle bir durum söz konusu. Ben gitmeden önce HSBC'den hesap açtırayım dedim, sadece ytl hesabı açabiliyorlarmış , İngiltere'ye gittiğimizde bankamatik kartımızı bankamatiğe taktığımızda hesabındaki parayı pound olarak gösteriyormuş ne mantıktır yaaa????????
Evet dedigin gibi, gecen sene Turkiye ye gittigimde bankamatige lloyds tsb bankin kartini soktum Turk parasi olarak gosterdi, bence guzel bir hizmet
bildigim kadariyla vizenin 8 aylik olmasi lazim
okuldan alacagin bi yazi ve pasaportunla bankaya gidip hesap acabilirsin
hsbc hesabi olan biriyle gidersen sen ve o hesap sahibi 10 pound kazaniyor
Evet dedigin gibi, gecen sene Turkiye ye gittigimde bankamatige lloyds tsb bankin kartini soktum Turk parasi olarak gosterdi, bence guzel bir hizmet
Evet çok güzel bir hizmet gibi ama, şöyle bir durum var, mesela hesabında 3000 ytl var ne zaman kartı takarsan tak o günün kuruna göre paranı pound olarak gösteriyo. Pound 'un ne olacağı hiç belli olmaz. yani bir bakarsın bugün 2.42 yarın 3 ytl olabilir. O zamanda seni paran direk düşer yani . Bende o yüzden yanımda götürmeyi düşünüyorum.
ingiltrede hangi bankadan hesap açmak daha iyi olur sizce.yani türkiyeden ailemizin rahatlıkla para gönderebileceği, en az kesintinin olacağı falan...hsbc dünyanın yerel bankası olduğunu söylüyor ya bu ingiltrede de geçerli mi
ingiltrede hangi bankadan hesap açmak daha iyi olur sizce.yani türkiyeden ailemizin rahatlıkla para gönderebileceği, en az kesintinin olacağı falan...hsbc dünyanın yerel bankası olduğunu söylüyor ya bu ingiltrede de geçerli mi
bankalar pasaport ve adresini belgeleyen evrak isterler(gaz-elektrik-su veya gp kaydı)
ben abbey de basic account actirabildim.
turkishbank ta turk nufus cuzdani ile hesap actirabilirsiniz ve buradan para gondermek ve almak cok kolay.