Öncelikle yardmcı olup cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim,sizin gibi bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Ben Türkiyede işletme okuyorum,ancak işletme konusunda Türkiyedeki sıkıntıları bilirsiniz.Siz ne kadar iyi vasıflara sahip olursanız olun,aldığınız eğitimin karşılığı hiç bir zaman verilmiyor.Bu sebepten dolayı üniversiteden sonra orada MBA yapıp yaşantıma orda devam etmek istiyorum.
Çok iyi seviyede İngilizce iyi seviyede Almanca ve İtalyanca biliyorum,TOEFL sınavında iyi bir derecem var ve bir kaç sertifikam var.Okulum bitince ingilterede MBA yapmak istiyorum.Sizce orada bu eğitime verdiğim paraya değer mi? Okul bitince iş bulabilme şansım var mı? Birkaç araştırmam sonucunda şu siteyi buldum;
Bana buradaki gerek iş gerek maaş durumu gayet iyi geldi.Herşey bu sitede göründüğü gibi kolay mı? Düşüncelerinizi almak istiyorum,yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Arkadaşım sırf bu değil,birçok site var.Ayrıca kurumsal firmaların UK sitelerinede bakabilirsin.Ben neden olmasın diyorum.Tek sorun işte çalışma izni.Zaten master yapıncada sana 2 yıllık full time çalışma izni veriliyor UK de.3 yabancı dilinde varmış.Hazır Türklerede böyle bir hak tanınmışken şansını dene derim.Sonuçta hiçbir kaybın olmayacak,en kötü ihtimal elinde İngilterede bir okuldan aldığım MBA diploman olucak.Ki iyi bir iş bulmanda etkili bir faktör.Bende karar verirken böyle düşündüm..
MBA london derim. Arkadasimin dedigi sekilde MBA Ingilteredeki en iyi sebebi 2 sene calisma izni. Ama Amerika da gayet iyi su aralar ve Visa Almak daha kolay.
Ama ben Londra derim.
MBA london derim. Arkadasimin dedigi sekilde MBA Ingilteredeki en iyi sebebi 2 sene calisma izni. Ama Amerika da gayet iyi su aralar ve Visa Almak daha kolay.
Ama ben Londra derim.
arkadaşlar sadece mba bitirincmi 2 sene calısma izni alabiliosun?herhangi bi master bitirsen olmuyormu?
Not ortalaman kaç? nerden mezun oldun? hangi bölümden mezun oldun? ıelts veya toefl skorun var mı? yani bunları söylersen belki daha iyi bir okulda olabilir.
Alıntı:
cnryksl´isimli üyeden Alıntı
tesekkurler bende westminster universityde business management yapmayı düsünüyorum..bu okul hakkında fikri olan varmı peki?
Not ortalaman kaç? nerden mezun oldun? hangi bölümden mezun oldun? ıelts veya toefl skorun var mı? yani bunları söylersen belki daha iyi bir okulda olabilir.
yurt dısında bi uniden mezun oldm bzm kardes üniversite oldukları ıcın not ortalaması ve ielts skoru ıstemıolar..endüstri muh. bıtırdım..senin önerebilcegın baska okullar var mı?ayrıca westminster nsl bı unı bılıosan yardımcı olabılırmısın tesekkurler smdıden
yurt dışında bir üniden mezun olduysan ıelts i hiç bir okul istemez. ama not skorun önemli onu bizimle paylaşırsan daha etkili olur. Ayrıca mba için iş deneyimi gerekli minimum 2 yıl.. Birde illa londra mı başka şehirler olabilir mi?
Alıntı:
cnryksl´isimli üyeden Alıntı
yurt dısında bi uniden mezun oldm bzm kardes üniversite oldukları ıcın not ortalaması ve ielts skoru ıstemıolar..endüstri muh. bıtırdım..senin önerebilcegın baska okullar var mı?ayrıca westminster nsl bı unı bılıosan yardımcı olabılırmısın tesekkurler smdıden