İngiltere de kapalı bayanlarla ilgili bir önyargı var mı? Yani özellikle dikkat edilmesi gereken ve ya gidilmemesi gereken yerler. Birde çalışma imkanı nedir? Kapalı olmak sorun olur mu? Paranoyak bir yaklaşım sanırım ama malum tr den alıştık...
sorun olmaz londra da özellikle cok sayıda arap ve pakistanlı war hatta o şekilde harrodsa gidersenn arap olduğınu sanıp sana özel ilgi bile gstririler
Bayanların kapalı olmasına normal bakıyorlar ama benim saclarım uzun ve turkiyeye gore daha cok dikkat cekiyor insanlar burada.... neden uzattıgımı felan soruyorlar bana bu garip gelmisti...alıstım sımdı ama
Not: sacları uzun bi erkegim.... acıklamayı yapayımda ne alaka demeyin...
ben şimdiye kadar ingiltrede ne kapalı olmayı nede fazla açık olmayı çok önemsediklerini görmedim. çünkü herkes kendinden sorumlu başkalarının ne yaptığıyla fazla ilgilenmiyorlar. metroda otobüsde yada herhangi biyerde aynı koltukda oturan kara çarşaflı bir kadınla, hertarafı delik saçları pembe bi erkek görebilirsiniz. Türkiyede bu çocuğu bi köşede sıkıştırıp döverler bence ama burda gençliğin çoğu böyle ingiltere nüfusunun nerdeyse 3 de birini kaplayan hinduların bayanları da genelde kapalı.
arkadaslarin dedigi gbi burda kimse kimseye bakmiyoo kapalilarda diger acik kisiler kdr ozgur istedikleri her yere gidip heryerde calisabiliyolarr kendi oz musluman olan vatanimizda yasakken horlanirken elin gevur hristiyan memleketinde insana dine saygi varr!! hic dert etme keyfine bak
istersen karacarsaf giy ustune birdaaha giy ! yine kimse bakmaz merak etme arap hindu ve pakolarda aynı zaten kimse donup bakmıyo bile ! yani buraya geldiinde kimsenin umrunda bile olmayacaksın sen hic merak etme!