İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

ingiltere de cep telefonu kullanımı LÜTFEN YARDIM!!!

Seçenekler Stil
Alt 21.02.2008   #1
mmooyy
Çaylak Üye

Yazılar: 6
ingiltere de cep telefonu kullanımı LÜTFEN YARDIM!!!

arkadaşlar 3 martta londrada olacağım ancak en cok merk ettiğim konulardan birisi cep telefonun yurt dışında kullanımı. telefonumuzu yurt dışına götürken bir işlem yaptırmamıza gerek varmı acaba. yani yurt dışında görüşme yapabilmek için telefonu kırdırma gibi bir şeyler yapın diyorlar ama kime sorduysam telefonculardan bir bilgisi olmadığını söylüyor. oraya giden yada şu an orda bulunan arkadaşlardan bilgisi olan varsa lütfen bir cevap yazabilirmi. şimdiden teşekkürler...
mmooyy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.02.2008   #2
gagari
Üye

Yazılar: 81
Burdada calısır. Sadece Operatorden cep telefonunu ulusarasına actır. ingiliz hattı kullanacaksan telefonda sim kilidi varsa onu kırdır. sadece bu kadar
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2008   #3
kurbaga
Üye

Yazılar: 69
sim kilidi kırdırma dediğiniz şey ne oluyor?
kurbaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.03.2008   #4
Burak81
Üye

Yazılar: 42
Simlock(sim kilit) telefonun başka operatör yada sim kartla çalışmasını önleyen bir sistemdir.Genellikle promasyonlu(telefonun normal değerinin altında)satılan telefonlarda bulunur.Sim kilit'in sim kartıyla herhangi bir ilgisi yoktur yani kilitlenen simkart değil telefondur.

Telefonlarda genellikle dört(4)değişik kilit bulunur. Birinci tür kilit telefonun başka şebekeye ait bir simkartla çalışmasını engeller.İkinci tür kilitte ise telefon-aynı operatöre ait olsa bile-sadece tek simkartla çalışır yani kendi kartınız dışında başka hiçbir simkartla çalışmaz.Aynı anda birkaç kilit kapalı olabilir.Telefona belirli bir süre için başka bir simkartla çalışmasını engelleyen kilitde konabilir.

ama turkiyeden getirdiginiz telefonlarin hepsi burada ki sim kartlarla calisiyo merak etmeyin
Burak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.03.2008   #5
kurbaga
Üye

Yazılar: 69
Bilgilendirme için teşekkürler.
kurbaga isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil