arkadaslar yazmis olduugunuz uzere ingiltere aupair vizesiyle isvicreye vizesiz girebilioruz..benim vizemde sadece mult yazio leave in rpmain ibaresi olmasi gerekiomus sanirim ama bende mult ayni sey..
sorum su ki benim ing aupair vizemin bitmesine sadece 3 ay var..gidene kadar daha az kalacak sorun olurmu hadi gittim donuste ingiltereye girmek sorun olurmu???? lutfen cevaplarsaniz sevinirim..
isvicredeyim hatta bu mailide isvicreden yaziyorum..
alin size cevapppppppppppp. millet anca soru soruor ve herkey tahminlerini soluor peki kardesim bu isi soran sorada yapan kisler neden buraya asil cvpi yazmior neden bu kadar enteresan bi milletiz yaaaa.. sozum yazanlara deil...ben bisi ogrenemedim kardesim kimseden.. ve bu ise giristim alin butun cvplar hatta buraya girerken de havalalinda sizlere bu maili bu suprizi vermeyi hayal ettim..
ben aupairim vizemin bitmesine 3 aydanda az var.. easy jetten biletimi aldim gittim havavlanina ciktim normal sadece pasapotumun bitis tarihine baktilar bende zaten 5 yillikti pasapotum..sora buraya genevreye geldim inanmassiniy adam eline aldi pasaportu sayfayi acti ve bakmadi bile sadece r u living in uk dedi yesssss dedim perfect dedi ve gectim toplam 2 sn suan isvicre ebrn deyim dun geldim daha herkeye kolay gelsin korkmayin kimseyede kulak asmayin su mailden sorada hala arastirmayin alin biletiniyi gidin neden cunki benim ayricaligim yok buraye ben giriosam sende girersin giremezsen asil sacma... bol sanslar umarim artik cvp bulmussunuzdur....