Merhaba arkadaşlar, siteye yeni üye oldum. İnternetten epeydir araştırma yapıyorum. Sanırım buradaki arkadaşlar bana en iyi bilgiyi verebilir.
Bu yaz, haziran gibi 12 haftalığına İngiltere de bir dil okuluna gitmek istiyorum. Ancak şehir ve okula tam karar veremedim. Brighton,Bournemouth,Cambridge arasında kaldım.Buralarda yaşam nasıldır? Brighton,Bournemouth ta EF dil okulu var nasıldır bilen var mı? Birde sprachcaffe nasıl?Aile yanında kalmyaı düşünüyorum.Daha da doğrusu bu şehirlerde hem ekonomik hem de iyi eğitim ve sosyal aktiviteleri olan okul tavsiye edebilir misiniz?
merhaba bende aynı şekilde ingiltereye gidiyorum bu yaz yanlız bende arkadaş gibi aynı şehirlerde takılı kaldım birde oxford var aralarında bilgisi olna bi arkadaş bize bilgi werebilrse cok mutlu olurum .
bulundum.. eylence hayatı çok hareketlidir. sahili clublarla doludur. birinden çık birine gir. okul fiyatları da ona göre pahalıdır. büyük bir yerleşim yeridir. iş bulmak kolaydır.
sana habaire birşeyler soruyorum ama
hak ver insanın içinde bir sürü şüphe oluyor. Peki tavsiye edebileceğin okullar var mı acaba?
Bu arada Mr. Brown, sitebişeysi,editörlerrrrrrr..
Niye bişeyler yazmıosunuz yaa
birghton da bildiğim, denediğim bir okul yok. fiyatlarından anlarsın okulların kalitesini. bu lokanta değil ki yemek değil ki tavsiye ediym. ücret ve kalite doğru orantılı anliycağın ona göre kıyas yapabilirsin.
Bu tip sorulara da site yöneticileri cevap vermeyebilirler. kendin önce araştırmalısın yüce google efendiye bir sor önce. mesela ben ilk gittiğimde uk ye kayıt olduğum okulu hararetle tavsiye ederim. çünkü gözlemledim, denedim, memnun kaldım. ama brighton da değildi
brighton da çok güzel mekanlar var pubları filan güzel canın sıkılnca kumsalda doalşırsın yanıbaşında lunapark var. karı kız ayağı filan var yani sizin anlıcağınız eğlenceli vakit geçirebilirsiinz
mayhem tamamen dogru der fakat soylede bir sey var bi zamandan sonra sikintidan patlarsin. bilmiyom artik anlatabildim mi. kisa sureli kalincaksa oxford ii ama is ortam araniyosa londra