İngiltere'ye geliyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 23.06.2008   #1
nightfall
Çaylak Üye

Yazılar: 28
Cool Ingiltere (2008 Yaz)

2008 yazında ingiltere'de olacak arkadaşlar için bi tanışma platformu oluşturayım dedim

temmuz'un ilk haftasında bloomsbury international dil okulunda eğitimime devam edeceğim inşallah, yardım almak isteyen ya da 2008 yazında herhangi bir dil okulu için londra'da olacak arkadaşlar burada toplanalım
nightfall isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.06.2008   #2
brktpcgl
Çaylak Üye

Yazılar: 3
eğer vizeme olumlu cvp verirlerse bende st giles highgate te başlıyorum temmuz başında
brktpcgl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2008   #3
HASAN033
Çaylak Üye

Yazılar: 1
merhabalar.ben de nasip olursa bu yaz londraya dil amaçlı gideceğim.fakat vize konusunda endişelerim var.MEB de 12 yıllık öğretmenim.yeşil pasaport aldım.2 aylık yurt dışı çıkış izni ve 4 aylık ücretsiz izin aldım.vize için ne yapmam gerekiyor.selamlar..
HASAN033 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.06.2008   #4
nightfall
Çaylak Üye

Alıntı:
HASAN033´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar.ben de nasip olursa bu yaz londraya dil amaçlı gideceğim.fakat vize konusunda endişelerim var.MEB de 12 yıllık öğretmenim.yeşil pasaport aldım.2 aylık yurt dışı çıkış izni ve 4 aylık ücretsiz izin aldım.vize için ne yapmam gerekiyor.selamlar..
yeşil pasaport varsa vize için sorun çıkaratacaklarını sanmıyorum, 6 saat içinde vize çıkıyor diye biliyorum..
Alt 29.06.2008   #5
_EzGi_
Çaylak Üye

Yazılar: 10
Alıntı:
brktpcgl´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
eğer vizeme olumlu cvp verirlerse bende st giles highgate te başlıyorum temmuz başında
bnmde vizeme olumlu cwp gelrse embassy ces e başlıcam temmuzda.st.giles a gitmek istemştm ama yurt kısmı doluydu gidemedm.
_EzGi_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.06.2008   #6
cns.k
Çaylak Üye

Yazılar: 1
çalısma ıznmı ve oda

selam arkadasım ..:) bende londraya gelıyrm temmuz 7 de baslıyor okulum .eve cıkan arkadaslara seslenıyorm banada bır oda yada 1 yatak.arkadasım ben 7 aylık kursa kayıt yaptım benım orada calısmaıznım var değilmı ? benım bı arkadas kafamı karsıtırdı ılk 6 aydan sonra baslar dıye.
bende sasırdım normade 6 aydan fazl kayıt yapan ögrencılerezaaten calsımaıznı verılıyor..bana iş kalacak yer konnusunda yardım olursanız sevınırım bir de ben londranın haritasını nerden bulacagım ? sadece ben okulun adresınıbılıyrm baska hiç bişey bılmıyrm
cns.k isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.06.2008   #7
blueturshu
Üye

Yazılar: 56
slm benim şu anda londrada olmam gerektiama vizem henüz sonuçlanmadı bende vize çıkarsa wimbledon school of english deyim
blueturshu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.06.2008   #8
aysenur.d
Çaylak Üye

Yazılar: 19
bende suan londradayım.. ağustos sonu döncem.. yazı burda geçiriyorum yani
aysenur.d isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.06.2008   #9
nightfall
Çaylak Üye

Alıntı:
cns.k´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadasım ..:) bende londraya gelıyrm temmuz 7 de baslıyor okulum .eve cıkan arkadaslara seslenıyorm banada bır oda yada 1 yatak.arkadasım ben 7 aylık kursa kayıt yaptım benım orada calısmaıznım var değilmı ? benım bı arkadas kafamı karsıtırdı ılk 6 aydan sonra baslar dıye.
bende sasırdım normade 6 aydan fazl kayıt yapan ögrencılerezaaten calsımaıznı verılıyor..bana iş kalacak yer konnusunda yardım olursanız sevınırım bir de ben londranın haritasını nerden bulacagım ? sadece ben okulun adresınıbılıyrm baska hiç bişey bılmıyrm
çalışma izni konusunda bildiklerin doğru ancak kalacak yer konusunu lin para görene kadar okul aracılığıyla sağlamanı tavsiye ederim kayıt yaptırdığın okulun accomodation seçeneklerinden yararlan, en azından bir sürelik
harita olayı da dert edeceğin en son şey olsun derim
Alt 29.06.2008   #10
nightfall
Çaylak Üye

Alıntı:
aysenur.d´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende suan londradayım.. ağustos sonu döncem.. yazı burda geçiriyorum yani
aysenur.d , sen orada okula filan mı devam ediyorsun..?

Seçenekler
Stil