merhabalar...
ingilizcesi olmayan biriyim. ocağın 7 sinde nasipse ingiltere brightona gidiyorum. 9 ay orada kalacağım. ve kelime, çat pat gremer çalışmama rağmen bir türlü derdimi anlatabilecek seviyede olamıyorum. orada ne gibi sorunlarla karşılacağımıda bilmiyorum. cahil cesaretiyle çıkacağım yola. lise ve üniversitede sürekli headway kitabından ingilizce öğrenmeye çalışmış ancak bir türlü başaramamış olan bu eğitim mağduruna ne gibi tavsiyelerde bulunacaksınız bekliyorum. ve 9 ay haftada 20 saatten yeterli bir süremidir? en kısa yoldan ben bu dili nasıl öğrenebilirim. eğer bilgilendirirseniz minnet duyarım.
sevgiler...
öncelikle cevrende Türk arkadasların varsa onlardan en kısa surede uzaklasmaya bak cunku ıngılızce ogrenme asamasında Türk arkadasların senin için pek de faydalı olmayacaktır .
9 ay uzun bır sure değil fakat ingilizce öğrenilmeyecek kadar kısa bır surede değil sana tavsiyem bu sure zarfında elınden geldıgı kadar çat pat da olsa ınsanlarla konusmaya hatta arkadas edınmeye calıs simdi diceksin ki ingilizcem yok bu ne sacmalıyo dıye dusunebılırsın hiç kimse burdan oraya gıderken anadil gibi bi ingilizce ile gitmedi oraya herkes ordaki arkadas ortamında ve ikili ilişkilerinde geliştirdiler ingilizcelerini özet olarak cekınme ve acaba komık duruma dusermıyım dıye dusunmeden muhabbete gırmeye bak futbol ve muzık evrensel bir dildir bunları kullanaraktan koyu b,ir sohbete girebılırsın (ben oyle yaptım olumlu sonuc verdı)
umarım en kısa zamanda hedefledıgın sevıyeye ulasırsın sana şimdiden kolay gelsin bende nasipse ocagın ortasıonda Londra ya gelicem tekrardan bakalım hayırlısı herkese selamlar ..