İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 24.07.2008   #1
ali sayan
Çaylak Üye

Yazılar: 6
ingilizce bilgisi

Arkadaşlar herkeze merhabalar ben 2 3 ay sonra ingilterye dil eğitimi için gideceğim ama benım ıngılızce bılgım cok az yanı tabır-i caızse hello my name ıs alı welcome gıbı sık kullanılan cumlelerı bılıyorum terımlerı bılıyorum ama cumle kuramıyorum sankı ıcımden bır ses oraya gıttıgım zaman zonk dıe kalıcam gıbı gelıyor sızce nasıl olur arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum saygılarımla
ali sayan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.07.2008   #2
canbaglayan
Üye

Yazılar: 32
hiç korkma biz türkler zora gelince ingilterede japonca bile öğreniriz
canbaglayan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008   #3
ali sayan
Çaylak Üye

valla artık gidicem herşey olcağına varacak artık napalım elım mahkum
Alt 28.07.2008   #4
gulsenerdal
Çaylak Üye

Yazılar: 13
merhaba

selam arkadaslar bende 2 yil gibi bir suredir londraya gelme ve orda yasama fikrine sahip olanlardanim sonunda vizem cikti ve rahat bir nefes aldim diyordum ki...ingilizcemin yetersiz oldugunu farkettim...aupair olarak geliyrm ama malesef ingilizce mailleri bile hemencevir.com dan halletmeye calisiyrm..bu cok kotuu cumleler kuramiyrm napicam hic bilmiyorum sanirim ailem beni 2 ayda geri postalar konusamiycagim icin..simdi bir ay var gelmeme ve biras olsun calismayacaliscam umarim yarari olur....
gulsenerdal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.07.2008   #5
ali sayan
Çaylak Üye

Evet arkadaşım şimdi tamam mecbur kolunca konusursun falan ama bana kurslara gıttıgımde orta duzeye kadar ıngılızce bılgım olması gerektıgını soyledıler zaten onlar oyle ders sonucta ıngılızce kursu ıcın ama bende onlara katılıyor gıbıyım oraya gıttıgımde ben ne dıcem aıleye anca ısmımı nerden geldıgımı falan ama ıletısım o kadar olur gulsen arkadasım sımdı sen ıngılterede au-paırmısın cok zorluk cekıyomusun anlatırmısın bıraz daha ayrıntılı
saygılarımla...
Alt 30.07.2008   #6
gulsenerdal
Çaylak Üye

ben henüz gitmedimki eylü birinde gidiorum benm tek korkum aile ile hiç konuşamıycakmışım gibi gelirrr o yüsden korkuyrm...sen öğrenci olarakmı gelceksin???
Alt 30.07.2008   #7
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
aupair olarak gelen arkadaslar aileler zaten sizin ingilizce bilmediginizi ve dil ogrenmek icin orada oldugunuzu bildiklerinden hic bir tepki gostermezle aksine yardimci olabilmek icin vucut dili ile bile olsa size istediklerini anlatirlar ve sizde anlatirsiniz. hic mi hic korkup kendinize stres yapmaniza gerek yok
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2008   #8
ali sayan
Çaylak Üye

Evet bende öğrencı olarak gıdıcem gıbı bısey su an stajdayım mezun oldum sayılır bende ama işte benımde kafamda soru işaretleri oluşuyor ister istemez sen git bi bakalım arkandanda ben gelıcem muhtemelen deneyımlerını anlatırsın bıze lonndradan nıcklı arkadasım sen su anda londradamısın sendemı au-paırsın saygılarımla
Alt 31.07.2008   #9
gulsenerdal
Çaylak Üye

valla ne olcak nasıl deneyimler yaşıycam çok ama çok merak ediorum az kaldı sonunda beynimdeki soruların cevaplarını yaşayarak öğrencem...birşeyler öğrendiğimde buraya yazarım
Alt 31.07.2008   #10
mavitebesir
Üye

Yazılar: 94
ben 3 haftadır aupair olarak ingilteredeyim. buraya gelirken ingilizcem az cok vardı okudugum hersei anlayabiliyodum ya da yavas konusuldugu zaman onu da şöyle böyle anlayabiliyodum gramer bilgim de yok deildi aslında ama hiç cümle kuramıyodum bi türlü konusamıyodum. gelmeden önce aileyle sadece mailler yoluyla iletişim kurmak zorunda kaldım hatta konusamadıgım için ama şimdi henüz 3 hafta olmasına ragmen ve henüz okullar açılmadıgı için ing derslerine de baslamamış olmama ragmen istedigim herseyi gayet rahat ifade edip duydugum herseyi de gayet rahat anlıyorum. yani dicegim o ki ordan göründügü gibi değil buraya gelince insan öyle bi konusuyo ki kendi bile şaşıyo ne kadar ingilizce bildigine. ayrıca evet aile senin dil öğrenmek için orda oldugunu biliyo dolayısıyla bu konuda hiç bir sorun yasamazsın ingilizler gayet sıcak ve anlayıslı insanlar. yani en azından benim bulundugum bölgede öyleler.. kilit nokta: kendine güven. birşey söylemek istediginde yanlıs oldugunu bilsen bile geldigi gibi söle. Şöyle düşün Türkiye'de yoldan gecen bi turist sana "ben gitmek kadıköy istiyor" dese sen onun ne demek istedigini anlamaz mısın veya yadırgar mısın? yardımcı olmaya calısırsın elinden geldigi kadar dimi? Bol şans..
mavitebesir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil