selam arkadaslar
Ingiliz vatandasligina muracaat edecegim acaba Kuzey Londra da vatandaslik islemleri yapan bildiginiz acenta var mi? avukatlar form doldurmak icin £250 istiyorlar. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
merhaba
vatandaslik konusunda acentalara degil, normal bir ingiliz avukata gitmenizde fayda var. bi de sizin vize mevzusu karisik degilse ve life in the uk & lisan testini gectiyseniz avukata gerek yok bence..
mathilda dogru soyluyor neden acentalar avukatlar ile ugrasiyorsun ki kendin bu isi kolaylikla yapabilirsin. sadece yonergeleri takip et.
bir oneri olarak yakinindaki advice bureau ya git onlardan bu konuda yardim al. bu buro size yardim etmek sorularinizi gidermek icin kurulmus bir organizasyon.
merhaba
vatandaslik konusunda acentalara degil, normal bir ingiliz avukata gitmenizde fayda var. bi de sizin vize mevzusu karisik degilse ve life in the uk & lisan testini gectiyseniz avukata gerek yok bence..
Merhaba, ocelikle cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim. Life in the UK testi gectim. Form An doldurulacak ve son 3 yil bu ulkede olduguma dair belgelerim i Homeoffice ye yollayacagim. Formu doldururken profesyonel bir yardim almam gerekiyor.
sessizkiz, sayende birsey daha ogrenmis oldum vatandasliga gecme konusunda council ler gocmenlere bir yol yordam gosterme hizmeti veriyomus, para alacaklarini sanmam. alsalar bile soyle diyelim, mahkeme acmak 80 pound ise, evlilik 150 pound ise.. bu da en fazla 75-100 poundluk bir hizmettir diye tahmin ediyorum. sen sana yakin buroyu ariyip bi sor..
mathilda dogru soyluyor neden acentalar avukatlar ile ugrasiyorsun ki kendin bu isi kolaylikla yapabilirsin. sadece yonergeleri takip et.
bir oneri olarak yakinindaki advice bureau ya git onlardan bu konuda yardim al. bu buro size yardim etmek sorularinizi gidermek icin kurulmus bir organizasyon.
Merhaba , cevap vermis oldugun icin cok tesekkur ederim. Ben 3 yildir bu ulkedeyim ve evliligimin uzerinden vatandaslik hakkini kazaniyorum. Homeoffice de sordum evet vatandasligi alabilrisiniz dediler. Fakat durumumda bir karisiklik var. Esimle 2008 yilindan bu yana ayri yasiyorum. Bu ayri yasamamin bir problem olmadigini soyledi Homeoffice fakat yine de endiseleniyorum cunku domestic violence den dolayi women refugee evde kaldim 6 ay ve sonra ayri bir eve cocugumla gectim. Bunu uygun bir dille homeoffice yazmamiz lazim.
sessizkiz, sayende birsey daha ogrenmis oldum vatandasliga gecme konusunda council ler gocmenlere bir yol yordam gosterme hizmeti veriyomus, para alacaklarini sanmam. alsalar bile soyle diyelim, mahkeme acmak 80 pound ise, evlilik 150 pound ise.. bu da en fazla 75-100 poundluk bir hizmettir diye tahmin ediyorum. sen sana yakin buroyu ariyip bi sor..
http://www.citizensadvice.org.uk/
bunlarda bu isi yapiyorlar hemde bedava, benim daha once esim ve oglum icin bir isim dusmustu 1 haftada tum belgelri benim icin cikardilar.ve yardim ettiler.
http://www.citizensadvice.org.uk/
bunlarda bu isi yapiyorlar hemde bedava, benim daha once esim ve oglum icin bir isim dusmustu 1 haftada tum belgelri benim icin cikardilar.ve yardim ettiler.
Sirlan cok cok tesekkur ederim o halde hemen randevu alayim. Hepinize cok tesekkur ederim.
neden seni oraya yonlendirdim konusunda iclerinde gonullu olrak calisan avukatlar var. zaten orada calisanlarin bircogu gonulludur o yuzden para olayi yok ve ellerinin altinda cok fazla bilgi var. bilgiye ulasmak onlar icin cok kolay oluyor.