Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

ingiliz kız ark. var vize konusunda Mr.Brown yard. olurmusun

Seçenekler Stil
Alt 29.09.2007   #1
creature
Çaylak Üye

Yazılar: 27
ingiliz kız ark. var vize konusunda Mr.Brown yard. olurmusun

1 yılı askin suredir netten konustugum bir kiz arkadasim var. onun ingilteredeki maddi durumu son derece iyi. kendi uzerine evi ve arabasi ayrica guzelde bir isi var. annesinin isyeri orasi. fakat babasi son derece karsi arkadasligimiza ve buraya gelmesine izin vermiyor. kizin yasi 19 ama ailesini ezipte buraya gelemiyor. ben ise turkiyede bi vakif universitesinin hastanesinde calisiyorum 4 yillik isletme mezunuyum herhangi bir mal varligim yok. nasil gidebilirim birkac yol onerirseniz sevinirim tesekkurler
creature isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2007   #2
redlion
Üye

Yazılar: 80
kardesım benımde durumum aynı fakat burdakıler senın işin olmaz demekten baska bısey bilmiyorlar .sanırım başka siteler aramalıyız.Allah yardımcın olsun
redlion isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.10.2007   #3
creature
Çaylak Üye

tesekkurler kardes. sanada allah yardımcı olsun kolay gelsin
Alt 10.10.2007   #4
berk
Üye

Yazılar: 46
ne diye gitmek istiyorsun?ziyaret amaclimi yoksa oraya yerlesim amaclimi?

ziyaret amacli gideceksen vize basvuru merkezinin web sitesine bak.orda kontrol formlarinda ne istenildigi yaziyor.

o evraklari tamamla ve basvurunu yap bu kadar.

eger yerlesim istiyorsan evlenmeden alman imkansiz.
berk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.10.2007   #5
creature
Çaylak Üye

tesekkurler. ben sadece rahatlıkla ingiltereye girip cıkabilmekistiyorum. memleketimden memnunum ingiltereye yerlesmek gibi bir niyetim yok
Alt 30.10.2007   #6
berk
Üye

Yazılar: 46
o zaman hemen basvur ziyaretci vizesine.
www.vac.com.tr adresinden bilgi alabilirsin once.ziyaretci vizesi icin neler isteniyor.evraklari tamamla basvur.ziyaretci vizesi 6 aylik bi kere alinca bi dahakine gorusmeye bile cagirmadan verirler.sende istedigin gibi ingiltereye girip cikarsin allahin izniyle..
berk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.10.2007   #7
Mete_
Üye

Yazılar: 82
Alıntı:
redlion´isimli üyeden Alıntı
kardesım benımde durumum aynı fakat burdakıler senın işin olmaz demekten baska bısey bilmiyorlar .sanırım başka siteler aramalıyız.Allah yardımcın olsun

Senin isin olmazi biz degil ingiliz konsoloslugu der, cunku gercektten bir amacin yoksa bu ulkeye girmek zor.

Ama ingilizce kursu ayagina herkez ulkeye giriyor acayip ucuz kurslar var 6 aylik onlardan birini yazil ve gel ulkeye, baslangic icin boyle sonra devamli bu yolu takip edemssin master yapmani oneririm ama maddi durum siter. Isim var diyosun, isinden ayrilamayacagina gore arkadsindan davetye isteyebilirsin ama gene kalici cozum olmaz.

AMA gercekten uzgunumki ulkeye devamli giremessin sadece arkdasini ogrmek icin.
Mete_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil