İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 09.01.2008   #1
sunnysideup
Üye

Yazılar: 37
ingiliz bayanla evlenmek

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğum ingiliz bayanla evlenme aşamasına geldik.
Ama benim hala tereddütlüyüm bu konuda.
İngiliz bayanla evli ve UK de yaşayan arkadaşların bu konudaki düşüncelerini, tecrübelerini bilmek isterdim.

Evliliklerin devam etme yüzdesi nedir?... Evlenip oraya yerleştikten, belki çocuk sahibi olduktan sonra yaşanan değişimler, verilen veya istenen tavizler var mı?

Biraz tuhaf oldu biliyorum ama yaşınız 34 ise bu tür konularda daha çok düşünmek gerekiyor karar vermeden önce...

herkese mutlu yıllar....
sunnysideup isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2008   #2
gagari
Üye

Yazılar: 81
ingiliz bayanla evlenmekle hayatinin hatasini yaparsin. Bir sure sonra ne laftan anlarlar ne sozden. alistiklari serbest hayata geri donuyorlar. Cocuk falan oluncada ole fazla cocugu falan takmazlar yani. Hele birde yaslilik senduromuna girdinmi hic cekilmiyolar. Bosanirsanda isin zor resmen sende geciniyolar. bilgine...
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2008   #3
adidas
Çaylak Üye

Yazılar: 9
moruk hayatının hatasını yaparsın derim free takıl....
adidas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008   #4
aLeyna
Üye

Yazılar: 72
bu ingilzlerden bi halt olmas kesinlikle hayatinin en buyuk hatasini yapmis olursn evde kalsan daha iyi olur dicemde o laf bayanlar icin soyleniyo..
aLeyna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.04.2008   #5
Candy_Shop
Kıdemli Üye

Yazılar: 224
Evleneceğin bayana Türk aile yapısını çok iyi anlatabilirsen, oda bu yaşantıya ayak uydurmaya çalışırsa, elinden geleni yaparsa,( ki bir çok kişinin dediği gibi düşük bir ihtimal) neden olmasın....

İngiliz bir bayanla evlenip uzun süredir devam eden bir çok kişi tanıyorum...

Bazen ingilterede kalabilmek adına evlenenler var ve ingiliz bayanlarda bunun farkındalarsa ellerinden geleni yapıyorlar sanırım...
Candy_Shop isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.05.2008   #6
45MANISA45
Üye

Yazılar: 65
Manisali

Arkadasim ingiliz,Turk,alman vs bunlarin hic onemi yok.Sen yeterki dogru yerde dogru insani bulduguna inan ondan sonrasi senin iyiligine olur.Ama sayet kendi cikarlarin icin karadalma bir beraberlik icindeysen birsure sonra kabuslar baslar senin icin heleki cocuk filan varsa yandin.
45MANISA45 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2008   #7
frankymon
Üye

Yazılar: 75
tek birsey soyluyorum cıkarın icin evleniyorsan evlen ama ask icin evleniyorsan tavsiye etmem 2 yılın iyi gecer yaslandıgında ne duruma dustugunu aklından bıle gecıremezsin
hasta olsan sana bakmaz yaslanırsan yeni alternatifler ve gencler arar ingiliz adı ustunde serbest insanlar kolay kolay bir insanı cekmezler haa birde 2 ay cok erken arkadasım sakın oyle asık oldum deme nesine asık oldun iki ayda yaw!? bende 6 aydır cıkıyorum hala suphelerle dolu aklım ha evlenmeyi tabiki dusunmuyorum cunku gelecegim askımdan daaha onemli !?
frankymon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2008   #8
45MANISA45
Üye

Manisali

Anlamak mumkun degil boyle bir zihniyeti.Arkadaslar burada birseyden bahsederken akilli ve mantikli olun.Okudukca insanin sinirlerinin bozulmamasi elde degil.Ilk once birakin su ingiliz Turk alman rus vs.Evlilik tek tarafli olmaz din irk millet onemli degil ustune basarak soyluyorum.Illaki kizdan bazi seylerde beklenmez nedemek kendi kulturune alistiracaksin hersey orta noktada bulusucak.Bunu ingiliz turk diye ayirt etmeyin sizde cok iyi biliyosunuz ki oyle turk kizlari var ingilizi mumla aratirlar.TEKRAR USTUNE BASARAK SOYLUYORUM BURADA INGILIZ YADA DEGISIK MILLETTEN KIZ ARKADASI YADA ESI OLAN VAR KONUSURKEN DAHA DIKKATLI OLALIM.Kimse kimseye bu konuda istatislik veremez.Evliligi goze alip kendine es secmis bir insana DIN,IRK,KULTUR vs viz gelir.bunu unutmayin.
Alt 14.05.2008   #9
frankymon
Üye

Yazılar: 75
Alıntı:
45MANISA45´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anlamak mumkun degil boyle bir zihniyeti.Arkadaslar burada birseyden bahsederken akilli ve mantikli olun.Okudukca insanin sinirlerinin bozulmamasi elde degil.Ilk once birakin su ingiliz Turk alman rus vs.Evlilik tek tarafli olmaz din irk millet onemli degil ustune basarak soyluyorum.Illaki kizdan bazi seylerde beklenmez nedemek kendi kulturune alistiracaksin hersey orta noktada bulusucak.Bunu ingiliz turk diye ayirt etmeyin sizde cok iyi biliyosunuz ki oyle turk kizlari var ingilizi mumla aratirlar.TEKRAR USTUNE BASARAK SOYLUYORUM BURADA INGILIZ YADA DEGISIK MILLETTEN KIZ ARKADASI YADA ESI OLAN VAR KONUSURKEN DAHA DIKKATLI OLALIM.Kimse kimseye bu konuda istatislik veremez.Evliligi goze alip kendine es secmis bir insana DIN,IRK,KULTUR vs viz gelir.bunu unutmayin.
yooooooooooooooo ne alakası var ben gayet FREESTYLE IM din dil ırk falan diye bisey demedim İSTERSEN BAK BAKIYM YAZIYA DEMISMIYIM BIDAHA OKU DIKKAT EKSIKLIGI VAR SENDE HERHALDE turkte olsa aynı seyi zaten soylerdim kimin kime asık oldugu beni baglamaz
ingiliz esi olanada saygım sonsuz kimseye bisey demedim ama ben teke deil cogunluga bakarım dunyadaki bircok insan ingiliz vatandası olmak icin ingilizle evleniyor bu madalyonun 1 yuzu oteki yuzu ise bu bayanlardan veya erkeklerdenden cile ceken cok senin esin iyidir senin sansına ama BİLİMSEL MANTIKSAL OLARAK KONUSUYORUM!!!! DIKKAT!!!! 100 DE 70 İ EVLENİPTE SONRADAN PİSMAN OLMUS BUNU GOZ ARDI ETMEYIN!
HAAA HERSEY SANS MESELESİ TABİKİ BU DOGRUDUR AMA TOPLUMUN SADECE 100 DE 30 U SANSLI DIKKATINIZI CEKERIM !

Konu frankymon tarafından (14.05.2008 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
frankymon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2008   #10
45MANISA45
Üye

Manisali

Merhaba FIRAT (Frankymon)
Ilk once bu forumda ve buna benzer bircok forumda elimden geldigi kadar arkadaslara yardimci oluyorum ve yardim ederken bircok seyi DIKKATIME alarak ve bir daha dusunerek yazmaya gayret gosteriyorum ve emin olmadigim seyi de kesinlikle yazmiyorum.Keske herkes benim kadar DIKKAT li ve arastirmaci olsa.
Ben genellikle kisileri hedef almadan yazi yazarim.Ama sen hedef olarak sadece kendini gormusun,bu yazinda bir kisiye goruslerin ve sana gore bilimsel istatisliklerin ile yardim edeyim derken,bir cok arkadasi karsina almis oluyosun.Birkere hicbir insanin sadece kendi cikarlari icin karsisindakini kullanmasi dogru degildir bu benim vatandasim olsa bile.Ha yapan varmi var yuzlerce binlerce belki.Bu enbuyuk yanlis.Yaklasik 5 senedir ingilizler icinde yasayan biri olarak ve 15 senedir yabancilar icinde is yapan biri olarak onlarca kisi aile tanidim ve tanimaya devam ediyorum.(turk-yabanci birlikteligi).Ben buna dayanarak hicbir zaman bir istatislik ve genelleme yapamam ki bunu 5-10 aile,arkadas vs taniyanlarin yapmasi hic dogru olmaz.Tabiki her milletten her irktan kotu cikabilir ama bu o milletin o irkin her bireyinin ayni oldugunu kesinlestirmez beni anliyosundur umarim.
Tekrar ustune basabasa soyluyorum(Oteki arkadaslarin da dikkatine)Kas yapayim derken goz cikartmayin.Bu ulkede tanidiginiz yabanciyla evli azinligin disinda cok buyuk bir yabanciyla evli turk toplulugu yatiyor bunlarin icinde mutlusuda var mutsuz olanida.Bunun sayisi herkisiye gore farklidir.
Ilk bastaki arkadas bunu kendisi olcup tarticak ve gercekten isin icinde bir sevgi sygi azcikta mantik yatiyosa ingiliz turk din dil orf adet vs hicfarketmez, sayet 2 sene sonra anlasamazlar bosanirlar bu herkeste yasanan biseydir buna kendisi karar verecek.Kimse kimseyle bosanmak icin yada azap cekmek icin evlenmez bunu es secerken dusunup tartip biceceksin yoksa sonuc husran olur bu gerek yabanci veya turk olsun.

Firat kardes isallah anlatabildim yazini okuyunca belki bana hak vericeksin,havanin tadini cikart cunku manchester herzaman boyle gunesli ve sicak olmaz.Eyvallah

Seçenekler
Stil