mrb arkadaşlar..ingiltereye dil okuluna gitmeye karar verdim fakat hangi şehirda dil öğrenmek daha faydalı olur bilmiyorum..cambridge ve brighton dan birine karar vericem..ingilterede olanlar ve daha önce gitmiş olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..
Merhaba arkadaşlar hangi şehire ve hangi okula gideceği konusunda kararsızlar varsa ya da araştırma aşamasında olanlar için çok yararlı bir site. Her ülkeden en iyi okullar listesi fiyatları ve okuldaki programları : http://www.egitimingiltere.com/
İngiltere'de ki dil okulları linline tıklarsanız bahsi geçen tüm okul listesi tek tek çıkar. ( Galiba sonradan farkettim bir danışmanlık firmasının sitesiymiş. Fakat bana çok yardımı oldu bu sitenin. Çalışanı veya müşterisi değilim reklamını yapmıyorum uygun değilse silinebilir) Okulda herhangi bir promosyon kampanya varsa yeni ve eski fiyatlarda yer alıyor. Sitedeki fiyatlarla danışmanınızın söylediği fiyatları karşılaştırın, mağdur olmayın
mrb arkadaşlar..ingiltereye dil okuluna gitmeye karar verdim fakat hangi şehirda dil öğrenmek daha faydalı olur bilmiyorum..cambridge ve brighton dan birine karar vericem..ingilterede olanlar ve daha önce gitmiş olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..
Cambridge oldukca kucuk bir yer eger calisip okula gidecegim dersen is bulman zaman alir ki Londra daki ogrenciler bile bundan sikayetci aynisi Brighton icin gecerli ; geri kalan onemli kisim nasil dil ogrenebilecegini bilmen lazim eger sosyal olup hergun aktivitelere katilirim ve yorulmam ogrenirim dersen Londra ama sakin sessiz bir yer bana daha cok uyar dersen Cambridge ve Brighton tam sana gore .