kardeş ne vizesi için başvuru yaptın?
türkiyedenmi kıbrısa gittin?
vizeni hemen aldınmı yoksa beklicekmisin?
kıbrısta direkt olarak konsolosluğamı gittin?
kaç yıllık vize aldın?
ben kıbrıstan au-pair vizesi aldım mülakata falan almadılar sabah belgelerimi teslim ettim. öğleden sonrada vizemi verdiler. bir günde aldım ama vize alamayanda çok oldu. önemli olan belgeleriniz tam gidin ama artık kıbrıstada sistem değişmiş herkesi mülakata alıyorlarmış.
lise diploması üniversiteden dondurduğuma dair belge, hazırlık ingilizce sertifikam, öğrenci belgem, annemin maaş bodrosu ve şirketinden yazılı ek maaş kanıtı, ev tapusu birde babamdan aldığım nafaka anne baba ayrıda. banka hesabımda para yoktu herhangi bi belge göstermedim buna dair. ama en az 500 sterlin olsun istiolar galiba.
arkadaşlar ben 11 şubatta ögrenci vizesi olara başvuru yaptım ingiltere ye ama red aldım. sebep olarak hespta daha önce para yokken birden abartılı olarak para görünmesi. hesabımda 20 bin ytl ve 8000 dolar para gösterdim. hatam burada oldu bu parayı toplu yatırdım. size tavsiyem hesabınıza para yatıruıırken 2 günde bi yatırıp çekin. onlar hesap haerketlerine bakıyolar.birde kılığınıza kıyafetinize bakıyolar. benim düştüğüm hataya düşmeyin hesab hareketi çok önemlii. miktar önemli değil bence çünkü arkadaşımın hesaında 7000 ytl vardı o vizesini aldı.kıbrısta gerçkten çok kolay veriyolar vizeyi.1 günde ama kıbrısa 2 kez gitmek gerekiyoo. 1. gün evrakları teslim edip randevu alıyosun.142 euro para alıyolar. ytl kesinlikle almıyolar. euro olacak. herkese boşl şanslar.