Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 11.07.2010   #1
haika
Üye

Yazılar: 46
indefinite leave to remain

yaklaşık 2 ay öncesinden randevu alarak birmingham a gittim.görüşme 5 dakika sürdü.yaklaşık 500 sayfa evrak hazırladım ama sadece 5 tanesını baktı home office teki bayan..
ve mutlu son 2 saat sonra vizemi aldım.artık ingiltere için vizeye ihtiyacın yok darısı bekleyenlerın basına...
haika isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2010   #2
lachicaturca
Üye

Yazılar: 48
hayırlı olsun.
bızım ıcın hayal oldu, son alanlardan olarak alırken foto fln cekılseydınız
lachicaturca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2010   #3
Cem Doğan √
Üye

Yazılar: 94
tebrikler
Cem Doğan √ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2010   #4
haika
Üye

Alıntı:
lachicaturca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı olsun.
bızım ıcın hayal oldu, son alanlardan olarak alırken foto fln cekılseydınız
arkadaşlar yeni hükümet bazı seyleri degiştirdi sadece.örnegin gecen yıl fiyatın üzerine 75 pound ekstra koydu.muhtelen 2011 de biraz daha zam yapar o kadar.örnegin birmigham gittigimde görüşme sadece 5 dakika sürdü ve de eşim de görüşmeye girdi.ben yaklasık 500 sayfa evrak hazırlamıstım sadece 5 tane evrak aldı calısan bayan.
işim özü kimse gözünde büyütmesin.herkesee hayatında basarılar.
Alt 12.07.2010   #5
lachicaturca
Üye

Yazılar: 48
Alıntı:
haika´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar yeni hükümet bazı seyleri degiştirdi sadece.örnegin gecen yıl fiyatın üzerine 75 pound ekstra koydu.muhtelen 2011 de biraz daha zam yapar o kadar.örnegin birmigham gittigimde görüşme sadece 5 dakika sürdü ve de eşim de görüşmeye girdi.ben yaklasık 500 sayfa evrak hazırlamıstım sadece 5 tane evrak aldı calısan bayan.
işim özü kimse gözünde büyütmesin.herkesee hayatında basarılar.

yok oyuzden degil. yenı hukumet onayladı. artık ILR olmıcak. yanı temmuz 2011 e kdr alabılenler alıcak ama sonrasına kalanlar artık almıcak deneme vatandaslık denen seye tabı olunucak. o sebeple dedım. keske dedıgınız gb ustune dııl 75 175 koysalardı da kalsaydı
lachicaturca isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.07.2010   #6
Stanford
Çaylak Üye

Yazılar: 13
Alıntı:
lachicaturca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yok oyuzden degil. yenı hukumet onayladı. artık ILR olmıcak. yanı temmuz 2011 e kdr alabılenler alıcak ama sonrasına kalanlar artık almıcak deneme vatandaslık denen seye tabı olunucak. o sebeple dedım. keske dedıgınız gb ustune dııl 75 175 koysalardı da kalsaydı

Selam,
Bu deneme vatandaslik konusunu biraz daha acar misin? Bu konuda hicbir bilgim yok , yeni hukumet her gecen gun daha da zorlastiriyor orasi kesin, bende 2012 de basvurabilecegim ILR e...eger mumkunse tabi.
Stanford isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.07.2010   #7
haika
Üye

Alıntı:
haika´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yaklaşık 2 ay öncesinden randevu alarak birmingham a gittim.görüşme 5 dakika sürdü.yaklaşık 500 sayfa evrak hazırladım ama sadece 5 tanesını baktı home office teki bayan..
ve mutlu son 2 saat sonra vizemi aldım.artık ingiltere için vizeye ihtiyacın yok darısı bekleyenlerın basına...
peki ne degişti hayatım da
aslında cok sey en önemli si vize için endişe etmeme gerek yok ve de vize parası ödememe .bir ingiliz vatandasının alabılcegi sosyal yardımlar dan yararlanabilirim.11 ay sonra da ingiliz vatandaşlıgı na basvurma hakkım var.
ayrıca forunlar da daıma yanlıs bılgı verılıyor.indefenite alındıktan sonra 90 gün yurtdısı cıkma sınırı dıye bır seyler okumustum.ama dogrusu 2 yıl ıngıltere dıdısnda kalıp tekrar ulkeye geklebılırsınız .daha uzun sureler ıcınse ilgilii makamlarda gerekli işlemler yapmak lazım.
herkesin istedigi gönlunce olsun.
saygılar
Alt 25.07.2010   #8
Charge
Üye

Yazılar: 60
birmingham çok güzel biryer bence

Konu Charge tarafından (25.07.2010 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil